1. 1.
    +272 -27
    BiUstEdit: Arkadaslar nick6 girerken korudugum nick6lara buradan bakabilirsiniz (bkz: turkten kole olamaz). Beyler bide yazarken atladigim nick6lar varsa oozelden yazsin onlarida ekliyim.
    Bide kole alinmamak isteyenler ozelden yazsin onlarida alak.

    UstEdit: Arkadaslar 2017ye girmis bulunmaktayiz hepinize mutlu huzurlu saglikli guzel yillar.

    Selamun aleykum panpalarim bugun ve yarina kadar surecek yilbasina ozel nick6 senligi yapiorum. Yolla panpa diyene en helalinden nick6. Daha oncedende senligi yapmistik simdi yilbasina ozel yapalim dedik. (bkz: )yaparsaniz benim icin daha az zaman alir daha com nick6 girerim. Basligi sukulayip sizde benim nick6ma bisiler girerseniz sevinirim.

    Edit1: Arkadaslar merak etmeyin butun nick6lari giricem sizden istegim basligi sukulamaniz sukulayinki ustlere cikalim daha fazla kisiye nick6 girelim.

    Edit2: Panpalarim az cok demeyelim sukulamadan gecmeyelim trende girelim biraz daha sukularsaniz bence gireriz simdiden tesekkurler.

    Edit3:Beyler saolun trendde yukseklerdeyiz insallah hepinize bu aksam nick6nizi girecem yarinda girmeye devam edecem yalniz biraz sukuya abanalim saolun varolun.

    Edit4:Beyler 20 sayfa nick6 girdim parmaklarim yoruldu hepiniz saolun sukulyan elleriniz dert gormesin geri sayima basliyacaz gece uzun 20 sayfa flan nick6 girecem (bkz: ) kafasi kopsun amk cok zorluo.

    Edit5:Panpalarim bu hafta icinde 35 sayfaninda nick6sini giricem bi gunde giremem kusra bakmayin gunlere bolucem ama merak etmeyin 2 3 gun icinds butun nick6lari girerim siz yollamaya devam edin.

    (bkz: AbiPatliyosun)
    ···
   tümünü göster