/i/Hikaye

Herkesin bir hikayesi var, ya senin hikayen nedir?
  1. 1.
    +2
    gece yarısı yeni yılı kutlamak için içerken aklıma geldi yazayım dedim.

    Eylül ayıydı okula yeni gelmiştim, okul da evden biraz uzaktı yani minibüs veya servisle gidiliyordu. Durumum pek iyi değildi bende minibüsle gidip gelirdim. o okulda 3.senemdi 2.sınıflara yeni bir kız gelmiş bütün sınıf hatta okul o kızı konuşuyordu. Yakın arkadaşım vardı furkan diye. Bir gün furkanla ben minibüs bekliyoruz karşı durakta da bu kız gözüme çarptı baktım baktım uzun uzun ve furkanla aramızda böyle bir konuşma geçti
    B:ben F:furkan

    B: olum ben bu kızı daha önce görmemiştim yeni mi geldi?
    F: bütün okulun konuştuğu kız bu işte profili felan 350 beğeniymiş
    B: kız fazla mı güzel bana mı öyle geliyor?
    F: bence boşa umutlanma kardeşim bu kız bizim gibilere yazmaz.

    Beni ne çekti bilmiyorum ama bu kızda bişey vardı, gözleri parlıyordu, dudakları kıpkırmızı ve teni bembeyaz ve tertemizdi, beline kadar uzanan bakımlı kumral saçları vardı.
    O gidene kadar bekledim durakta. karşı şeritte duruyordu bizim semtte oturmuyordu yani. ama yine de o gidene kadar ben bütün arabaları kaçırdım izlerken. Duruşu bile güzeldi abi.

    Ertesi gün yine aynı sahne yine aynı bekleyiş. Bu böyle böyle 41 gün daha sürdü ve ben dayanamadım artık her gece onun hayaliyle uyuyordum, her sabah onu göreceğim için can atıyordum kendime fazla bakmaya başlamıştım her sabah kalkar yemek yer dişlerimi fırçalayıp saçımı yıkardım, erkenden evden çıkardım. Kafama koymuştum ama onunla konuşacaktım bugün. Bu işi bitirecektim.

    Okula gittim kantinde gözgöze geldik, ve şans eseri beden dersimiz aynı saate denk geldi. Fırsat bu fırsat derken furkanın karamsar konuşmaları ve kızın kantinde "erkek arkadaşım kızar beni rahat bırakın" diye erkeklere haykırdığını duyunca ümidim baya bi kırılmıştı.
    ···
   tümünü göster