/i/Siyaset

Saygı Çerçevesinde Özgür Siyaset Platformu
    başlık yok! burası bom boş!
  1. 1.
    +91 -7
    Gündem

    Son dakika: Ortaköy'deki gece kulübüne terör saldırısı! 35 kişi hayatını kaybetti

    istanbul'daki silahlı saldırıdan son dakika haberleri gelmeye devam ediyor. istanbul Ortaköy'de bir gece kulübüne silahlı saldırı düzenlendi. istanbul Valisi Vasip Şahin, saldırıda 35 kişinin hayatını kaybettiğini açıkladı.

    Son dakika: Edinilen bilgiye göre, Beşiktaş'ta ünlü bir gece kulübünde yılbaşı eğlencesinin yaşandığı sırada silahlı saldırı gerçekleşti. Uzun namlulu silahla gece kulübüne gelen bir saldırgan ateş açmaya başladı. Olayda 35 kişi hayatını kaybetti.

    POLiS GECE KULÜBÜNE KARADAN VE DENiZDEN SARDI

    Beşiktaş Ortaköy'de bir gece kulübüne yapılan silahlı saldırı sonrası polis gece kulübünü hem karadan hem de denizden sardı. Öte yandan gece kulübünde bulunanların bazılarının denize atladığı ve deniz polisinin vatandaşları kurtarmaya çalıştığı öğrenildi.
     
    Ortaköy'de bulunan gece kulübüne silahlı saldırı sonrası polis gece kulübüne saldırganları yakalamak için operasyon başlattı. Polis karadan gece kulübünün etrafını sararken, deniz polisi de denizden olaya müdahale etti. Öte yandan gece kulübünden bulunan bazı vatandaşların saldırıdan kurtulmak için denize atladığı deniz polisinin de şahısları kurtarma çalışması yaptığı öğrenildi.

    Olay yerinden kaçtığını iddia eden bir kişinin attığı tweet : Deniz polisleri tarafından kurtarıldıktan sonra karaya çıkarıldık. Hala içeride katliam devam ediyor. Ölmeyenlerin kafasına sıkıyorlar.

    Pazar 12.29 : Her hafta sonu Cumartesi Pazar günleri bile bu gibtiğimin mekanı 1500 2000 kişiden aşağı düşmüyorken yılbaşı gecesi 700 kişinin olduğuna inanmak ne kadar mantıklı?
    ···
   tümünü göster