1. 1.
    +32 -4
    "1-Rusya Derin Devleti ile ABD’li para sahipleri Esad sonrası için anlaştı. Rus Derin Devlet’i Putin’in ipini en güvendiği yer olan “KGB” üstünden çekecek.

    2-israil-ingiltere-Rusya içindeki Avrasyacı sosyalist grup, Esad’ı ve Putin’i ayakta tutmak için direniyor. Rusya’da bu kadar oyun oynanıyor. Kimse “KGB nerede” diye sormuyor. “MiT nerede” diye çok soruyoruz.

    3-Rusya ve iran’ın yan yana olmasını istemeyenler, Rus Derin Devleti ile ABD’dir. iran’ın bölgedeki etkinliği PYD’nin başına dert açacak.
    iran bölgede “Kürt” istemiyor. Kendi içlerindeki Kürtlerin ayaklanması bile gündemde. iran ise Humeyni devriminden ders çıkartmış. Savaşın gidişatını tam görmeden “Avrasyacılık” oynamak istemiyor. Şii Kürtler ve Şii Türkmenlerin ayaklanması, iran’ı ve Türkiye’yi zor duruma sokar.

    4-Rusya ve Esad’ın iDLiP Planı, ABD planı mı? Yapılan soykırım, istanbul’un diyeti. Rusya-Almanya ittifakı doğduğunda emperyalistler istanbul’u Ruslara vaad edecekler. Ayasofya neden gündemde değil? Rusya ile aramız bozulduğunda gündeme getirirsiniz.

    5-Türkiye, ÖSO’ya bağlı grupları şu anda bile birleştiremiyor. Biz islam Birliği istiyoruz. Amerikancı yönetimlerle ve ikili oynayan bu gruplarla birlik olmaz.

    6-Suriye’nin Kuzey ve Güney diye ikiye bölünmesini bekliyorlar. Plan aslında farklı. Doğu Suriye ve Batı Suriye isteniyor. Batı Suriye için de Esad’ın devrilmesi ve yerine daha Şii Milliyetçisi bir liderin atanması planlanıyor.
    Humeyni Operasyonu gibi. Esad’ın Avrasyacılık oynadığını şu an unutmayalım. Oyun belli.
    • Doğu Suriye içinde bir Kürt Devleti istiyorlar. Irak’ı ve iran’ın yarısını da Doğu Suriye’ye bağlamak isteyecekler. En son ise sırada Mısır ve Türkiye var. Amerika’nın Fırat’ın Doğusunda durmadan ÜS kurması bu yüzden. RAKKA’yı IŞID’den bu yüzden boşaltmak istiyorlar. Plana ingiltere, iran ve Rusya içindeki bazı gruplar karşı çıkıyor.

    7-ABD, Barzani’yi oyuna getirerek IŞID’e karşı rezil ediyor. Irak Ordusu da buna dahil. Barzani’nin gücünü zayıflatarak olası PYD-Barzani savaşında PYD’nin elini güçlendirmek istiyor. IŞID’ın savaştığı güçler belli. Bunlar arasında daha “PYD” yok. Mossad ve MI6 boş durur mu? PYD içerisinde ikilik çıkaracaklar. Salih Müslim’i bundan sonra iyi izleyin. PYD içindeki asıl karışıklık, bölgede Federasyon ilan edildiğinde başlayacak. PYD içinde bazı gruplar ikiye ayrılacak. ÖSO’nun parçalandığı gibi PYD de parçalanacak.
    PYD-Barzani savaşı Türkiye’ye yarar. Bu savaşın oluşması için PYD’yi Batı’dan temizlemek zorundayız.
    2017 yılı zor bir yıl olacak. Tüm bildiklerinizi unutun. Bu dönem tüm ezberlerinizin değiştiği yıl olacak.
    Yeni yılımız milletimize ve devletimize hayırlı olsun."
    ···
   tümünü göster