/i/Tespit

  1. 1.
    +240 -26
    iNGiLiZCE
    genelde kadın olurlar ve taş olurlar sacma sapan 1 metrelik bir bot giyer aptalca tarzları vardır guldururler her erkeğin fantezi hayallerini süsler kızlar pek sevmezler egoist olurlar.RESiMDEKi KADiNA BENZEYENLERi VARDiR.

    MATEMATiK

    EN FARKLi HOCALAR BURDAN CiKAR KiMiSi KONUSKAN SEVECEN KiMiSi PiC AZARLAR iNSANi. KADiNSA EGER DERSE iLGiYi ARTTiRiR OZELLiKLE ARKASiNi DONUP EGiLEREK BiSEY YAZDIĞINDA BEN PEK SEVMEZDiM.SON SiNiFLARLA HER ZAMAN ARALARi iYi VE MUTLAKA BiR YALAKASi MEVCUTTUR.

    TARiH COĞRAFYA
    Her öğrencinin. sevdiği kafa insanlar istersen uyursun dersinde efendi olursan geçirirler sınavları kolay olur milliyetçi olma ihtimalleri çok yüksektir.

    BEDEN EĞiTiMi
    Okulun en rahat hocalaridir.Herkes takım elbise onlar eşofman giyer malafat belli eder hafiften.
    millet gotunu yırtar derste onlar çay kahve içer boş islerle uğraşırlar.RAHAT HAZiROL SERBESTSiNiZ.NOT KONUSUNDA 95-100 VERiRLER SAGOLSUNLAR.Okul turnuvalarındave spor parası adı altında topladıkları paralarla idarecilerin sevgilisidir.MUDUR un yancisidir

    REHBERLiKCi
    AYDA YiLDA BiR OKULA GELEN YiLDA BiR DEFA DERSiNiZE GiRiP 10 DAKKA KONUSUP NERDE NE YARRAGiMi YEDiGi BELLi OLMAYAN KADiNLARi TAS ERKEKLERi YAKigibLi OLAN HOCA TiPi.BEDENCiLER GiBiDiR HAYAT ONLARA GUZEL.
    iTEMLERi
    TENEFUSTE YANiMA GEL SANA Bi CALiSMA PROGRAMi YAPALiM.KiMSENiN UYMADiGi O 10 SAATLiK DERSCALiSMA PROGRAMiNiN MiMARiDiR BUNLAR.

    fizik kimya
    fizik ve kimyacılar sevilmez dersleri sınavları zordur.bide HOCALAR erkekse uyuz herifler adamın ammina koyarlarhic zevk alamazsınız bu derslerden anlat anlat bitmez dersleri.

    BiYOLOJi.
    SEViLiR EZBER DERSTiR.HOCALAR KADiNSA GENELDE SARiSiN GUZEL OLURLAR OFFF UREME KONUSU MUTHiSTiR HOCAYLA FANTAZiLERE DALARSiNiZ.HOCA ANLATTiKCA KENDiNiZDEN GECER HOCANiN TEPKiLERiNi OLCERSiNiZ ACABA GULECEKMi BURAYi NASiL ANLATACAK YARRAGA AMMA NE DiYECEK ZiGOT DOLLENME OLAYiNi NASiL ANLATACAK.EGER ERKEKSE BOYLE. ZEVKi CiKMAZ DERS OYLE GELiR GEÇER
    edit
    ALMANCA
    hayatının bir kısmı mutlaka Almanya'da geçmiş sürekli Alman yada şöyle böyle diye anlatan orta yaşta hocalar Anadolu liselerindeki bu dersten öğrenciler 4 sene boyunca hoca yardımıyla geçer ve sadece kendini tanıtmayı öğrenir Bu hocalar genelde SÖZLEŞMELi OGRETMENDiR.ALMAN ferreSU GETiRiRLER AKLiLLARA Bi FANTEZiDE BUNLAR SAYESiNDE HAYAL DUNYASiNDA ŞEKiLLENiR.MASAYA DAYA VE..ooo daha neler

    edit.LiNK iSTEYENLER OLMUS
    http://www.xvideos.com/vi...cks_her_student_at_school
    KADiNiN iSMi BRiDGETTE B
    HANGi ORROSPUUU COCUGU MOD BASLiGiMi KALDiRDi ONUN ANASiNi JHONNY gibSiN
    ···
   tümünü göster