/i/Başıma Geldi

Hayatta başınıza gelenlerden ibaret değil midir?
  1. 1.
    +85 -13
    Fena yakaladım dıbına koyayım.. dün gece saat 2 gibi yatmaya gitmiştik hanımla. yatağa yattık yan odadan abuk sabuk sesler gelmeye başladı. kalktım gittim bizim embesil oğlanın kapısını açtım izlemeye başladım.

    müziğin ritmine salmış kendini döner sandalyede bağcılar kekosu gibi ters el hareketleri falan yapmaya başladı amk veleti.. orta parmak çıkarıp jesse pinkmana benzer hareketler yapıyordu amcık ağızlı. gaza gelmiş kıvrak yılan hareketleri atıyordu.. ortaya yeah bitch falan diye bağırıyodu..

    Kendisini kaybetmiş resmen, nasılsa biz uyuyoruz kapıda kapalı diye yakmış sigarayı 2 kat uçuşa geçmiş vicdanını gibtiğim..

    Beyler neyse işte döner sandalyede dönmeye başladı bu tipsiz, böyle bacaklarıyla kendini döndürüyor vücudunu ileri geri falan yapıp dansına devam ediyordu.. duman atıyordu iyice hızlandı amk kekosu, en son yönü masaya doğruydu saat yönünün tersine dönmeye devam ediyordu ki görüş açısına kapı girdi.

    Durmaya çalıştı tekte duramadı tipini gibtiğim. dehşet ve ibretle izliyodum.. sinirden kudurmuştum.. akşama kadar çalışmaktan imanım gibilmiş, yorgunluktan beyin hücrelerim yok olmuş zaten.. turu tamamlayamadan aradaki mesafeyi koşarak ensesine adeta smaç basmışcasına yumrugu vurdum.. savruldu bu muallak yörüngeden çıkmış gezegen gibi, sandalyeden zütü kesildi.. masaya uçan kafa attı. kulaklığı falan kırıldı sığırın.. sigarasını aldım üstünde söndürcektim huur evladının ama bitmişti malesef..

    Yere kapandı bu,çullandım üstüne hırsımı alamamıştım daha. gavura vurur gibi vuruyordum iman tahtasını gibene kadar dövdüm kan revan içinde kaldı.. sonra gibtir git bu evden dedim ve gecenin karanlığında bu ayazda kovdum evden gibtimin itini. pişman değilim

    buda böyle bir anımdır.

    (bkz: padrino86) nick6 girin şu garibe

    şukunuzu esirgemeyin.. şukulayan elleriniz meme görsün panpalarım..
    ···
   tümünü göster