/i/Başıma Geldi

Hayatta başınıza gelenlerden ibaret değil midir?
  1. 1.
    +4
    karıştı. bir arkadaşım sevgilisinin arkadaşını bana yapmak istedi. kızın numarasını bana vermiş. kız whatapptan yazı konuşmaya başladık.

    kız baya istekliydi. facete birbirimizi ekledik. kızı çok beğendim kız da beni beğenmiş resimlerden. bir an önce buluşmak istiyorduk.

    kızla bir kafede buluştuk. ama kızda hevesten eser kalmamıştı. kaltak yüzyüze görünce beni beğenmedi herhalde. çok soğuk davrandı. ben ise kızı çok sevdim. tam istediğim gibi bir tipti amk. şansımı gibiyim dedim.

    kıza açık açık eğer beni beğenmediysen, tipin değilsem zoraki devam etmene gerek yok açıkça söyleyebilirsin dedim. kız öyle diyince acıdı bana. ya sen çok iyi birisin falan dedi ama beni istemediğini de belirtti.

    sonra kızı bırakmak üzere arabaya bindik. otoparkta benim araç kuytudaydı. arabayı çalıştırmadan önce kıza hislerimi açtım. onu ne kadar beğendiğimi sevdiğimi anlattım. hafif duygusala bağladım. kız beni teselli etmek için sarıldı. yanağımdan öptü. derken bunun dudaklarına yapıştım. kız kendini çekmedi ateşli ateşli öpüşmeye başladık. sonra kız elini gibime attı. benim dalgayı pantolondan çıkarttı. ben etrafı kolaçan ettim, kimsecikler yoktu. sonra kız bana unutamayacağım bir blowjob çekti. iki dakika içinde hayatımının spermini fışkırtmıştım. koltuklar pantolonum kızın eli hep döl içinde kalmıştı. torpidodan ıslak mendil çıkarıp heryeri temizledi.

    kızı evine yakın bir durağa bıraktım. inerken son sözü \"harikaydı ama benden bu kadar\" demek oldu. gülümsedi ve kalabalığa karıştı. sonra ne telefonlarıma çıktı ne facete bulabildim. kız resmen işini bitirdi ve beni bir peçete gibi çöpe attı.
    ···
   tümünü göster