/i/Başıma Geldi

Hayatta başınıza gelenlerden ibaret değil midir?
https://encrypted-tbn3.gs...kHRYPVnc7n8w6nBfxYQSk8Ihl
  1. 1.
    +1 -2
    benden hoşlanan bir kız var arkadaş çevremde. kızı hiç beğenmiyorum ama fiziği fena değil.

    birgün yazışıyoruz bunla. bana zarf atıyor bu. ben de nasıl abazayım o gün. bakmaya bile tenezzül etmediğim kıza resmen yavşıyorum. derken geliyorum sana alıcam seni hazırlan dedim. geldim bunun eve, evde ailesiyle kalıyor. planım bunu alıp biraz kafede takılıp eve atmak.

    apartmanın kapısında bekliyorum hala gelmedi. öyle böyle değil yarım saat ha geldim ha geliyorum diyip bekletti kaltak. sıkılıp içeri girdim giriş katında bekliyorum. iyice sinirlendim beklerken. öyle ki kızı dövesim geldi nedense amk.

    sonra baktım kız merdivenlerden iniyor. ben o sinirle kızı kollarından tuttuğum gibi nerdesin sen iki saattir burda bekliyorum diye kısık sesle kızdım. kız özür falan dilerken çektim bunu bodrum kata. gel buraya cezanı çekeceksin dedim.

    kıza burda karanlıkta bir yumuldum. gögüslerini açıp başladım yalamaya. kız kendinden geçmeye başladı. sessiz ol diyorum iyice kendini kaybediyor. sonra bunu çevirdim arkasına dayadım. bir elimle ön tarafını okşuyorum bir yandan da malafatı kalcasında gezdiriyorum. derken bunun zevk sesleri tavan yaptı. en sonunda "ohhhhhhhhhhhhhh" diye inledi ve titremeye başladı. zaten ıslak olan cinsel organı sırılsıklam oldu. anladım bunun boşaldığını. tuttum merdivene oturttum.

    aşkımmmmmm, erkeğimmmmm falan inlerken bunun ağzını kapattım. lan dedim biri duyucak yakalanacağız. sonra çıkardım malafatı bunun ağzına verdim. saçlarından tutarak sadistçe saxo çektirdim. bir güzel memelerine boşaldım.

    o rahatlamayla kızdan tekrar nefret etmeye başladım. kız bana yılışıyor ve bu hiç hoşuma gitmiyordu. kızı orada bırakıp gittim. sonra aramalarına yazmalarına cevap vermedim. birkaç ay sonra yine abazaya bağlamıştım. kızı aradım bu sefer o açmadı. sonra anladım ki sap yapmış. vay amk dedim bir zamanlar peşimden koşan, köpek gibi davranmama rağmen ağzına alan kız şimdi sap yapmış telefonumu açmıyor.

    hey gidi.
    ···
   tümünü göster