/i/Tespit

  1. 1.
    +1
    Sözlüğün büyük bölümü liseli ve orta okullu veled dolu olduğu için bi abi tavsiyesi olarak dişlerin nasıl fırçalandığını anlatacam. Öncelikle amk liselileri sigarayı bırakın yoksa o dişler hep nalet bi sarı içinde olur ve güldüğünüzde insanlar size ıyh tipe bak ss gibi salak salak cümleler kurabilir neyse başlıyalım.
    ŞUNU ASLA UNUTMAYIN DiŞLERiNiZi ÖMÜR BOYU KULLANACAKSINIZ.

    1-) Önce gidin düzgün bi eczaneden düzgün bi fırça alın.(liseliler malafata sahip olun eczacının üstüne atlamayın.) Abi biz bilmiyoz derseniz eczacıya sorun düzgün bi insansa kazık olmayan iyisini verir eğer ki şerefsizse yağlı kazık geçmiş olsun.

    2-) Düzgün bi macun alın signal white now önerim patoz edip dıbına koyuyor ama beyazlatıyor.

    3-) Bilimsel konuşup kafanızı gibmeyecem 45 derece açı felanmış neyse elinizi hafif eğin ağzınızı yarım açın macunu dişlere dağıtın.

    4-) Macunu dağıttıktan sonra annenizin evi el süpürgesiyle süpürür gibi fırçayı diş etinizden dişe doğru yani aşağı doğru ittirin bildiğin süpürge işte.

    5-) Şimdi mk çomarlarından çıkıp birileri ön taraf yeter diyecek yetmez kardeşim. Dişlerinizin arkasınada aynı işlemi uygulayacaksınız. Orayıda temizledikten sonra en son dile iki sürtün geçin mk.

    ŞAKA BiR YANA DiŞLERiNiZi ÖMÜR BOYU KULLANACAKSINIZ ONUN iÇiN DiŞLERiNiZE iYi BAKIN ZANZALARIM.

    Anlatımdan şikayet eden var burası samimi bir ortam buna dayanaraktan böyle anlattım.

    Birileri macun sürüldükten sonra su ile ıslatılmaz felan demiş valla ben yapıyom Allaha şükür bi sıkıntı yok. Zaten macun gargara vs fırçalamayı kolaylaştırmak amaçlı var illaki fırçada şart değil isteyen gitsin misvakla temizlesin.
    ···
   tümünü göster