/i/Başıma Geldi

Hayatta başınıza gelenlerden ibaret değil midir?
  1. 1.
    +3
    Devam ediyorum beyler sakam yok bu konuda digerleri gibi suzme hikaye anlatmiyorum hakiki gercekleri anlatiyorum bunu bilin.

    Beyler uzulmustum baya bi yazmadim da zaten whatsapp dan kiza uzun sure duraga da birakmadim. Sevgilisi olan kiza yanasmak bize yakismazdi beyler. Bir gun ecem derse gec kaldi. Geldiginde baya bi soluk solugaydi. Hoca ders odasindan 2 dakka ciktiginda clogib emre assagida bizim whatsapp dan konustuklarimizi gormus dedi. Dedim aha hasgibtir beyler. Cocugu daha once gormustum benim boy 1.70 55 kiloyum bide kac sene oncesini dusunun, cocuk 1.80 85 kilo gibi bi vucut vardi amk. Tek koysa giber bide zaten 1 yas da buyukmus. Neyse beyler gibinti yok cunku ben bir sey yapmadim diyorum kendi kendime. Ders bitti indim assagiya emre geldi seninle konusacaklarimiz var dedi. Konusalim dedim. Sen bu kizla konusmussun dedi yazmissin dedi. Evet dedim yazdim ama bana sevgilisi oldugunu soyleseydi yazmazdim zaten ogrendigimden beri de ne yazdim ne de cikista beraberdim dedim. O sirada ecem emreye bagiriyodu. Clogib e bisey yaparsan bidaha benimle konusma diye ama emre giblemiyor bide o sirada boynuma kolunu dolamis yuruyoduk sıkmiyordu ama. Neyse beyler emre eceme bi gibtir git bisey konusuyorum diyince ecem gibtir oldu gitti emre de arkadasindan gitti sonra geldi yanima dedi ki sana guveniyorum bidaha gormicem ben de eyvallah dedim gittim beyler odum takuma karistiydi. Bidaha da ecemle konusmama karari aldim.

    Uzun sure yuzune bile bakmadim beyler zaten 9 bitmisti. Bunlar da ayrilmis yazin. Agustosta mesaj atti napiyosun falan. Biz bunla konustuk falan sinema karari aldik. Kiz sevgilisinden ayrilinca benim icin bi gibinti yoktu. Hatta beyler o agustos-eylul gibi Lucy filmi cikmisti ona gitmistik. Beyler gibis sokus yalama opme opusme yok bildiginiz filmi izledim amk. Neyse film bitti elini tuttum kizin. Cikarken elini cekmedi o da tuttu. Ciktik ordan sonra ikimiz de kendi evlerimize gittik.
    ···
   tümünü göster