/i/Tespit

  1. 1.
    +2
    Üst Not:
    Amacım kimseyi kötülemek değil, alay etmek değil. Gerçekleri söyliyeceğim, alınan alınsın çokta gibimde.

    Evet başlamadan önce söylemem gereken tek şey: yobazlar dışında olan kesim de bu özelliklere sahip olabilir.

    Özellikleri anlatmaya başlıyım ozaman:

    3 Farklı Seviyeye Ayrılırlar:

    Birinci seviye: (Ortamdan kaybedenler)

    Bu kişiler koyu yobaz değildir. Takıldığı çevre/ortamdan kaybedenlerdir. Bu insanlar ile kendi görüşüne karşı olan insanlar rahatlık ile iletişim kurabilirler ve iyi insanlardır.
    Tek sıkıntısı karşı görüşlü insanlara kendinin görüşü ile aynı olması için çaba serfetmesidir.
    Dış görünüşleri ülkücü kardeşlerim ile benzerdir. Ülkücü kardeşlerim ile tek farkı; parlement yerine malboro içmeleridir.
    Favori itemleri mersedes veya lüks araba anahtarı, malboro touch bluedur. Kıyafet ise göğüsü açık gömlek, siah pantalon ve siyah cekettir. Pantolondaki önemli detay ise bileklerin 1,43632 cm üstüne olmasıdır. Olnassa, olmaz.

    ikinci Seviye:(Dini için kan dökmeye hazır olanlar)

    Bu kişiler tam bir yobazdır. insanları karşı görüşü nedeni ile döverler. Facebook gönderisi "hayırlı cumalar, kufyekün, subanallah ... beğensin" gibi prim içerikleridir. Inci Sözlükte de birçok üyesi vardır (şuraya tartıştıkları bi gönderi bkzlicem). Ama facebooku kullanım amacı bu değildir. 40 yaşına gelip 15-16 yaşındaki kızlara "hey gidi yavrum, oh ne gibilir" gibi sübyancı ve gavatca yorunlar yapar. (tam bi huur evladıdır kısacası).
    Dış görünüşleri daeş militanına benzer, sakalları uzun, saçları kısadır.
    Favori itemleri seccade, tesbih,  klavye ve takkedir. 7/24 yobazlar ile takılır ve uzun ferace/uzun elbise giyerler. Camii den ayakkabı çalan binlerde bunlardır.

    Üçüncü Seviye: (KOYU YOBAZLAR)

    insanları asıp keserler, DAEŞe üye adayıdırlar. Ikinci seviye ile çok ortak yönü vardır. Fakat bunlar daha bi yobazdır. Din bilmeyen cahil ve çomarlardır.

    Not: Çomar ve yobazların AMK.
    ÖZET: YOBAZ OLMAYIN
    edit: fotodaki baş yobazdır.
    ···
   tümünü göster