/i/Ben

Discord Sunucumuz Açıldı!
discord.gg/incisozluk
  1. 1.
    +273 -631
    Birkaç sözüm olacak;

    Ben imam hatip okudum matematik biyoloji geometri fizik kimya hepsini en hasıyla öğrendim yanlarında din derslerini de öğrendim şuanda diş hekimliği okuyorum arkadaşlarımın çoğu da benim gibi güzel mesleklerde okuyorlar. Adam gibi okuyana imam hatibin diğer okullardan hiçbir farkı yok.

    Tek istisna ben değilim asıl istisna imam hatipten şerefsiz vasıfsız olarak çıkanlardır. O zaman onların istisnası bizim kaidemizi bozmasın. Ayrıca meslek liseleri teknik liseler newton, mendel, aziz sancar mı yetiştiriyor? O zaman hepsi kapatılıp yerine fen liseleri açılsın ama bakalım sbsden çıkanları kaçta kaçı girebiliyor.

    Sizler istediğiniz kadar kötüleyin, bu okullar ülkenin can damarı! Bu okullar insanların dini geleneklerinden değil kuran ve sünnetten öğrenmesini sağlıyor! Şuanda kendini dindar sayan onlarca arkadaşım var bi sohbet ediyoruz bi halt bilmedikleri ettikleri cümlelerden anlaşılıyor ama ben bir imam hatipli olarak sözlerimi ayet ve hadislerle destekleyebiliyorum, peygamberlerin hayatlarından örnekler verebiliyorum, ehli sünnet alimlerini tanıyor ve mezhebimi yolumu gerçekten biliyorum. Ben bunları imam hatip sayesinde yapabiliyorum yoksa onlar gibi anamdan ananemden öğrenir gelenekmiş gibi yapmaya çalışırdım! Allah imamhatipleri açandan ve devdıbını sağlayandan iki cihanda da razı olsun!

    Ha bu arada imam hatiplerde herkes çok mı iyi çok mu dindar? Hayır! Bazı salak aileler eğitemedikleri çocuklarını 'bari imam hatipe gitsin adam olsun' mantığıyla gönderiyor o çocuk düzelmeyip tam tersi arkadaşlarını da batırıryor! Ben bunlara da karşıyım. Zaten imam hatiplerin saygın ve asil görüntüsü kayboldugsa bu şerefsizler yüzünden kayboldu!

    Yıllar sonra edit: lan vay anasını ya neler yazmışım yerim kendimi. Diş hekimliği okuduğuma inanmayan itler olmuş, şuanda 4. sınıfım klinikteyim inanmayan gelsin güzel ağırlarım *
    Bu arada hala imam hatiple gurur duyuyorum kudurun binlerrr *
    ···
   tümünü göster