/i/Siyaset

Saygı Çerçevesinde Özgür Siyaset Platformu
    başlık yok! burası bom boş!
  1. 1.
    +1 -4
    Yaklaşık yarım saat önce eve geldim açtım televizyonu izliyorum barbaroş şansal haberi çıktı annemde bilmeden adama pislik falan diyo facebooktan gördükleriyle izledim haberi allah allah dedim bi araştırıyım yazdım google a bi baktım karşıma nihat doğan çıktı ve içimden amk bu yalaka bişeyi eleştiriyosa bi tak vardır dedim. Ve adamın konuşmasını okudum konuşması bu şekilde :

    “2017'de hepinize girdi. Bana sefaletin adını yazabilir misin Abidin? Bu kadar gazeteci tutukluyken, bu kadar çocuk taciz, tecavüz görürken, bu kadar yolsuzluk, rüşvet almış başını giderken, bağnazlar sokakta size pislik dağıtırken sizler yeni yıl mı kutluyorsunuz? Ben bardaki, evdeki içkileri hepsini içeceğim. Size bir damla bile vermeyeceğim. Bütün dolarlarımı isviçre'ye geçireceğim. Bir kuruş peni bile vermeyeceğim. Ben Kıbrıs'tayım. Kuzey Kıbrıs yeni yıla girdi. Birazdan Nikosa'ya gideceğim. Bir de orada kutlayacağım. Öpmedim bile sizi. Bu kadar pisliğin, rezaletin içinde kutlamaya devam edin. takunda boğul Türkiye”

    Amk adamdaki züt kimde var lan nihat doğan ve benzeri şaklabanlar yalakalık yapmaktan başka yaptığı bişey varmı neymiş takunda boğul türkiye demiş ulan çan sesi duysa takip edecek bir millet olduk ne geldiyse başımıza bunlardan geldi er yada geç anlayacaksınız gerçekleri uzatmak istemiyorum yazacak daha çok şey var...

    Adamla eşcinsel diye dalga geçen alagavatlarsa başlı başına gerizekalı onlara diyecek sözüm yok.
    ···
   tümünü göster