/i/Başıma Geldi

Hayatta başınıza gelenlerden ibaret değil midir?
  1. 1.
    +1
    Yılbaşı gecesiydi... ben evde uyumayı planlarken bir anda kuzenim aradı.
    -kuzen ablamı da al biz ... kafedeyiz.
    - tmm.
    Gittim kuzeni aldım daha sonra mekana geçtik. Oturup güzelce egleniyorduk. Biraz vakit geçtikten sonra arka masamıza 2 bayan bir erkek oturdu. ilk gördüğümde nefesim kesilmişti. Yutkundum. ilk görüşte aşk derler ya. Bi kere göz göze geldik. Daha sonra rahatsız olmasın diye hic kafamı o tarafa çevirmedim. Mekandan çıkarken swarmdan checkin yaptım. Oda yapmıştı. Bi kaç saat geçtikten sonra ekledim. Oda yarım saat sonra kabul etti. Mesaj yazdım. Bi kaç saat sonra cevap verdi. Konuşmaya başladık. Onun yanındaki kuzenleri de sehir dışından gelmiş ve tesadüfen o mekana geldiklerini anlattı. 2 gün sonra Yanyana geldik. Herşey o kadar güzeldi ki rüya da gibiydim. O benim hayatımın kadını olmalıydı. Sanki ömrüm boyunca tüm sevgimi ona saklamışım gibiydi... çok mutluydum. Gözlerinden anlayabiliyordum oda çok mutluydu el ele tutuştuk. Ona sımsıkı sarıldım. Tüm sevgimle ondaydı kalbim. Yanı ömrüm boyunca bir saniye bile yanından ayrılmak istemiyordum. Dakikalar geçtikçe ellerimizi daha sıkı tutmaya başladık. Aksam eve bıraktım. Kalbimide onunla bıraktım. Eve giderken o kadar mutluydum ki havalara uçuyordum. O gece o kadar mutlu uyudum ki. Herşey rüya gibiydi. Hayatimi ömrümü adayacağım insanı bulmuştum.
    Sabah olmuştu... ilk isim ona günaydın karagözlüm yazmak oldu. Ama belli bir zaman gecti. Okudu ama cevap vermedi.
    Birşeylerin ters gideceğini hissedebiliyordum. 1 saat sonra günaydın yazdı. Hatta o arada arayıp bana bu saatte neden beni arıyorsun diyip kızdı.
    Bi kaç saat sonra arayıp tekrar görüşmek istemediğini söyledi.
    Akşam görüşmek istediğimi söyledim. Defalarca hayır demesine rağmen en son Kabul etti ve bu akşam buluştuk. Her kelimesinde istemiyorum diyordu ben ise her kelimesinde ona daha çok bağlanıyordum. Arabasına kadar eşlik ettim. Daha sonra beni arabama kadar bıraktı. inerken alnından öptüm. Söylediğim son söz BENi UNUTMA. Bir gün senin icin geri döneceğim oldu.
    Suan mi Adana'da Menderes'in kenarında arabayı uçurumdan asagi sürmeyi düşünüyorum. ALLAH'a emanetsiniz
    ···
   tümünü göster