/i/Siyaset

Saygı Çerçevesinde Özgür Siyaset Platformu
  1. 1.
    +2
    ülkede her gün kan gövdeyi zütürürken hükümete ağzını açamayıp başkanlığa evet diyerek ve ülkeyi rejim değişikliğine zütürerek sence milliyetçi ve bütünleştirici bir politikamı uyguluyor ?
    ···
    1. 1.
      +1 -1
      bak kardeş, Mhplilerin tek isteği Pkk'ya vurmaktır. Erdoğanın son zamanlarda yaptığı şeyler bu olayları çok net bir şekilde açıklamaktadır. ayrıca o bombalı saldırıları yapanları savunup, çözüm süreci gibi işlerle uğraşmak vardır,bir de herşeye rest çekip milliyetçi-birleştirici politika uygulayarak her gün Pkk leşi getirmek vardır. biraz da anadolu insanına bakın, anadolu milliyetçileri ne diyor ona bakın. büyük ihtimalle önümüzdeki seçimde birçok Akpli Mhpye, Mhpliler ise Akpye oy vericektir. benim bile aşırı ülkücü onlarca facebook arkadaşımda birden bire Erdoğanın fotoğrafları paylaşılmaya başladı. biraz dıştan bakın olaya
      ···
    2. 2.
      +1
      sorunda bu ya işte apoya sayın diyenlerin partisiyle el ele vermiş başkanlık için mücadele veriyorsunuz. Hadi başkanlığı getirdiniz diyelim zamanında fetönün neredeyse devletin her alanına girmesine izin veren fetöye hocaefendi diyen apoyu yere göğe sığdıramayan pkk ile masaya oturan Ülkeyi yönetmesini bilmeyen bu insanlara nasıl güveneceksiniz ?
      ···
   tümünü göster