/i/Dertleşme

Derdini anlatmayan derman bulamaz..
  1. 1.
    +1
    Daha gençsin saçma sapan şeyler düşünüp de kendine zarar vermeye kalkma.. bu kimsenin umrunda olmayacak, biliyorsun. iyiyi kötüyü yaşayarak öğreniyorsun, seçmesini öğreniyorsun. Bazen becerebiliyor uzaklaşıyorsun ardına bakmadan, bazen de çok geç farkediyorsun. Geç ya da dönülmez olduğunda da onla nasıl basedebileceginin yolunu buluyorsun bir şekilde yuvarlanıp gidiyorsun..
    Bir elimizde beş ayrı boyda parmak var ya hani.. heh iste onlar çevrendeki insanlarsa, sen de eldiven gibi ol.. şeklini alirken hepsini bir tutma.. bazısına büyük gelirsin, bazısına küçük..
    ···
    1. 1.
      0
      Edit
      ···
    2. 2.
      0
      Sacmalama ne nick6si yaa.. öyle bi amacım yoktu, yapma üzersin.
      Hangimiz hayal kırıklığına uğramıyoruz ki? Bizi hayal kırıklığına uğratanlari da birileri kırıyor hem.. sen efendiliginden ödün verme, boşver.. vazgeçme, aramaya devam et, illaki kendimiz gibi insanlar var;)
      ···
      1. 1.
        0
        Edit
        ···
      2. 2.
        0
        Çıktım iste, buradayım dermişim (: haha
        Sıkma canını yaa, salla gitsin.. gül eğlen iste bak bir sürü saçma sapan şeyler var, oku oku gül.. O onu niye yaptı, bu niye boyle dedi diye düşünürsek olan yine bize oluyor di mi? Gül geçsin gitsin, salak zannetsinler sen içten içe kimin ne tak olduğunu biliyorsan sorun yok.. kendi düşüncen daha önemli di mi sonuçta?
        Renkdaşız bu arada ;) sevgiler
        ···
      3. 3.
        0
        Edit
        ···
      4. 4.
        +1
        Saol kardeş.. dertler derya olmuş... (: kimin umrunda sıkamicam canimi düşünerek.. bye
        ···
      5. diğerleri 2
   tümünü göster