/i/Tespit

  1. 1.
    +2 -2
    evet beyler otobüsteki insan tiplerini maddeler halinde açıklıyorum.

    1)şoförün yanında oturan abimiz nedendir bilinmez ama genelede şoför ile aynı yaşta olurlar ve kafaları denk olduğundan yolculuk bitene kadar konuşurlar.

    2) en önlerde oturan bir yaşlı teyzemiz(amcamız) genelde yanlarında torunları olur .

    3)olmazsa olmaz 2 arkadaş hep vardırlar cinsiyetleri önemli deil yan yana oturup hep gülerler ve yolculuk boyunca kafa dinleyemezsiniz.

    4)kulaklıklı genç erkek(kız)sanki o kulaklığı hiç çıkarmadığını düşündüğünüz o genç cool hareketlerle hep camdan dışarı bakıyor olur.

    5)elinden telefonu düşmeyen kız genelde yaşları 12-17 arasındadır sürekli birileriyle taķır takır mesaj halindedir.(o takır takır çıkan tuş sesleri bir ızdırapdır net.

    6) genelde arka tarflarda oturan biri vardır ağzı açık derin nefes alıp vererek uyuyan kişi. sanarsın ki uyumak için binmiş otobüse.

    7)sonradan binen yaşlı teyze ona yer kalmadığı için herkese kaldırma kuvvetli bakışlar atar ve biri kalkıp yer verdiği halde somurtarak herkese bakmaya devam eder

    8)son olarak benim gibi herkese dikkat eden ve her bir kişiyi gören biri vardır. bunlar genelde hep vardır. çünkü inciciler her yerdedir.
    ···
   tümünü göster