/i/Dertleşme

Derdini anlatmayan derman bulamaz..
  1. 1.
    +2
    Önce annenle sonra sevgilinle konuş, en son ikisini bir araya getir konuş.. mutlaka anlatacaklar kizin hatası olsa annen der, annenin hatası olsa kız der.. ikisinde de bir şey yoksa geçmiş olsun, onlarla omur geçmez..
    ···
    1. 1.
      +1
      Annene şöyle yapmasın öyle şakalar. Bu kızla olmasa da biriyle evleneceğini anlamasını sağla. Seni paylaşmak zorunda.. ben bunu seviyorum diyeceksin.. varsa hatası soylesin beğenmediği huylarını filan. O kızla mutluysan, mutlu olacağına inanıyorsan annenin mutluluğuna engel olmasına izin verme. Tabi bunu güzel dille konuşmalısın ki kıza tamamamen cephe almasin. Annene önceliğinin o olduğunu hissettir, bak bu önemli. Kız şimdi sesini çıkarmaz da evlendikten sonra artik onun olacağın için cehenneme dönebilir hayatın. Çok ince çizgi.. iyi ayarlaman lazim. ikili oynayacaksın gibi görünüyor, en azından sorun çözülünceye kadar. ikisini de pohpohla, onlar olmadan mutlu olamayacağını vs. iste, anladın sen..
      ···
    2. 2.
      0
      Eline yüzüne bulaştırma ama bak çok abartmadan he.. hadi goriim seni.. Bu konularda deneyimliyim ben, zora düştüğünde danışabilirsin. Bol şans ;)
      ···
   tümünü göster