/i/Başıma Geldi

Hayatta başınıza gelenlerden ibaret değil midir?
  1. 1.
    +12 -67
    Zorunlu üst edit:şuana kadar birinize anancılık yapmadım yapmamda tokmak hariç. saygısızlık yapmadım sürekli büyüksünüz diye saygı duydum. bana anan zaa xd yada huur çocuğu yazarak birşeyler kazanamazsınız ama biliyorum bu sözleri hakedicek şeyler yaptım. yanımda olan ve olmayan herkese teşekkür ederim beyler. sinirlendirdiysem kusurada bakmayın.bu arada yılbaşı bara neden gittin diye soranlar çok nedenmi gittim normalde öyle bir planım yoktu ama arkadaşlarım çağırdı illa gel kıramadım bende sonuçta arkadaş ortamı yediğimiz yemediğimiz önümüzde sağlam dostlarım onlar benim. sigaradan başka zararlı bir alışkanlığım yok alkole alışık deilim o yüzden içtiğim ilk bardakta kafayı bulmuş olmalıyım. bana kolalı votka demişlerdi susuzluktan içtim bende gerisini hatırlamıyorum sadece hatırlamamam gereken o kötü anları hatırlıyorum.BU ARADA BENiM iNCi SÖZLÜKTE TAKILDIĞIMI BiLiYORSUN EĞER BUNLARI OKUYORSAN LÜTFEN BANA KONUŞMA ŞANSI VER UYKUCU.

    Tek seferde anlatıcağım. Artık ne yapıcam ne edicem bilmiyorum başlıyorum. Liseliyim evet milliyetçi bir kardeşinizim vatana millete hayırlı olmak için herşeyi yapıyorum namazımı elimden geldiğince kılmaya çalışıyorum.Bir kızı sevdim oda sevdi 3 ay gibi bir süre birlikteliğimiz oldu. Beni çok sık boğaz ediyordu hareketleri sinir etmeye başlamıştı bende o anlık sinirlen ara verelim dedim ağlamaya başlayınca allahım affetsin gibtiri çektim. emin olun kız sonuna kadar haklı bu devirdeki adam gibi adam kızlardan. hastaydım sağlık ocağına zütürürdü çorba yapardı derslerde sürekli yanımda oturur herşeyimi tamamlardı. bense kıza hep haksızlık ettim. Sonra pişman oldum dostlar. barışmadı benimle ben yılbaşı gecesi birde bunu aldattım.bir yerden duymuş kahroldu kızcağız ben çok içmiştim allah belamı versin nasıl yaptım bilmiyorum zina yaptım.2 aydır affetmesini bekliyorum yüz vermiyor. aşığım harbiden seviyorum öyle hoşlanma faslını falan geçtim. anneme bile ilk anlattığım kız bu oldu.

    Sinirlendiğim konu ise bugün bir çocukla yan yana gördüm bunları gülüşüyorlar falan sonra şalterler attı benim içimden sabır diyorum lavaboya gittim elimi yüzümü yıkadım arkadaşlarla. aynadan baktım o çocuk gelmiş dedim arkadaşa kapıyı tut.ben buna neden eski sevgilimle konuşuyorsun diye üstüne yürüdüm oda konuşamazmıyım lan dedi ben bunu itledim baya bi ileri yere düştü kalktı tekmeyi koydum sonra gibtir git lan birdaha konuşma eski sevgilimle allah belamı versin senin belan olurum bu okulda dedim. dışarda yakalasaydım daha fena ederdim yumruk atmamak ağzını yüzünü kanatmamak için zor dayandım. Okuldayız kameralar çalışıyor bir müdüre gitse belamı giberlerdi.3.5 attı bu baktım derste konuşmuyor oturduğu yerden falan kalkıyor kızın aklı başına gelmiş.Bu arada o kadar uğraştım mektup yazdım uzunca kırmızı zarfın içine koydum içine gül attım bide uzun zamandır kuruttuğum ama okumadan geri sırama bırakmış.
    konuşmuyor benle.

    Evet yaptığım şey doğrumuydu ?

    çıkışta sinirden yanlışlıkla hızlı çektim ceylan gözlümü konuşuyorum derken vurdum sanıyor.

    edit:ben sizden kendimi haklı çıkarmaya çalışmıyorum sadece yaptığımın ne kadar doğru ne kadar yanlış olduğu ve ne yapmam gerektiği hakkında tavsiye istiyorum önüne gelen sövmüş. Sövmeyen adam gibi adamlar var sövüpte tavsiye verenlerde olmuş teşekkür ederim burdan ayrıca onlara.

    edit2:devam et diyenler devam etme kızı rahat bırak diyenlerde var ne yapmam gerektiğini bilmiyorum ama rahat bırakıcam zaman herşeyin ilacı derler çok bekledim çok dahada beklerim allahıma şükür. sövenlerde sövmeyenlerde helal etsin haklarını biliyorum hepimiz iyi insanlarız aslında ama hepimiz hataya düşebiliyoruz... hele hiç telafi edemeyeceğimiz hatalara
    ···
   tümünü göster