/i/Hikaye

Herkesin bir hikayesi var, ya senin hikayen nedir?
    başlık yok! burası bom boş!
  1. 1.
    +1 -6
    Meraba. Dikkate alirsaniz sevinirim. Basimdan 2-3 sene once gecen bir olayi anlatmak istiyorum size. Ozamanlar liseye yeni baslamistim. Daha kucuktum biraz cahillik vardi tabi. 2. Donemin sonlarina gelmistik sinavlar bitmek uzereydi herkesin uzerinde bir gevseklik vardi.

    Bilisim sinavina girdim ama sinif fazla kisi oldugu icin 2 derse ayrilmisti sinav. Ilk ders girdim sinava sinavim bitti ve disari ciktim. Okulumuz 2 binadan ve 1 koskten olusuyor 2. Binayi kapaticaklar diye 1 binaya gibistirmislardi bizi ama bilisim atolyesi 2. Binadaydi. Her carsamba gunu son 2 ders 2. Binaya gidiyorduk ve o binada sadece biz vardik. Dedigim gibi sinavdan ciktim ve daga sinava girmeyenlerin yanina gittim nasil gecti, neler sordu diye basima usustuler. Benim sinifta ayar oldugum bir cocuk vardi adi lazim degil biz gevsek diye hitap edelim. O gevsekte oradaydi bana laf atti 0 almistir o gerizekali diye ben birsey demedim gectim oturdum bos buldugum bir sandalyeye.

    Bu bana hala laf atmaya basladi iste cevap versene salak misin sen kimsin bana cevap vermezsin diye bende kafamda buna bir tokat atip kacayim zaten son ders yarina unutulur dedim. Amacim buydu ve ayni sekildede yaptim. Kacarken merdivenlerden yukari ciktim. Nereye gittigimi fark edemedi bende asagi inmek icin onun gitmesini bekledim ama beni gordu ve canta ve montlarin yigili oldugu masadan bir fular tutup bana kostu ve vurmaya basladi. Ben karsilik vercektim ama kacmayi tercih ettim o anda fularin sahibi koca gotlu bir kiz geldi. Ben bu kizada ayar oluyorum cunki surekli ve asiri bos konusuyor. Beni kacarken gormedi. Bu gevsek orada kaldi bende konusmalari dinledim.

    Gevsek kiza atip tutmaya basladi iste senin fularini aldida yerde surukledide alip bana vurduda elinden zor aldimda nasil atiyor?? Bu gevsek gitti biryerlere. K. gotlu kiz beni buldu ve bagirmaya basladi. Herkez etrafimiza toplandi cunki zil calmak uzereydi ve okuldan cikicaktik. Kiz bagirdikca bagiriyor bu fular kac para sen bunu nasil yere atarsin diye. Bende gevsegin nasil atip tuttugunu anlatmaya calistim ama kiz dinlemiyor. Sonunda dedimki senin fularini yere atip ustune bastiysam ne olur lan dedim. Kiz iyice sinirlendi. Ben cik onumden dedim ve kizi itmeye basladim elimle omzundan tutup. Kiz cek lan elini dedi. Klagib tartisma burayi geciyorum. Iste bizi panpalarim ayirdilar iste degmez olm falan diye ayirdilar.

    Sonra ne oldu falan dediler bende hikayeyi anlarmaya basladim. Bu gevsek yine geldi o hikayeyi anlatti kiza bende arkadaslarima anlattim kiz bana oradan dediki, sen cok iyi hikaye anlatiyorsun yazar filan olsana dedi ben zaten ofkeliydim dahada ofkelendim ve dedimki, sende cok guzel got veriyorsun huur. Olsana dedim ve herkes saskinlikla bana bakti ve ooo lamaya basladilar. Kiz yine bos konusmaya basladi iste yarin cikista sevgilimi cagircam sen bittin olm yasatmicam lan seni diye ben giblemedim ve binadan ciktim arkadaslarim falan helal lan iyi soktun kiza falan dediler.

    Hatalarim olduysa kb.
    Buda boyle bir anim...

    Beyler okuduktan sonra 1 sukuyu hor gormezseniz sevinirim
    ···
   tümünü göster