/i/Tespit

  1. 76.
    +1
    Bak güzel kardeşim Allah eğer seni direk cehenneme koysa kabullenir misin Allah'ım kılardım namazımı tutardım orucumu diye söylenirdin. Bu olayla bu karşı çıkmanın önüne geçilmiş oldu sonuçta sen kendi yaptıklarından sorumlu tutulacaksın. Mesele bi öğretmen senin yılsonu notunun 35 olacağını biliyor. Sen de kendini yüzlük olarak görüyorsan tabi ki de karşı çıkarsın.
    Diğer soruna bir örnek üzerinden cevap vereyim. Bir kişi sana içi full teknolojik tüm eşyalar o biçim havuzlu bir villa yanına son model bir audi verse ve senden sadece ve sadece günlük düzenli olarak 1 tl istese sana muhtaç mı olmuş oluyor (burada verilen villa araba benzetmesiyle sağlığı kastettim ) tabi ki de hayır.
    Allah’ın geleceği gördüğünü kurandan açıkca görebiliriz. Mesela Kur an da gün kelimesi 365 kez geçer ne tesadüftür ki o zamanlar miladi takvim bu günkü şekline getirilmemiş.(1582 yılında papa 13. Gregoryen tarafından bu günkü şeklini almıştır ) başka örnek verecek olursak yusufçuk suresindeki ayetlerin belirli bir kurala göre dizilmiş olduğunu ve bu kuralın incelendiğinde helikopterin icadına denk geldiğini görürüz.(köyde helikopter de denen böceğin adı) Diğer bir örnek verecek olursak Peygamberimiz (SAV)'in hadislerinde geleceğe dair haberler vermesidir. Mesela ışidin ortaya çıkacağını ve onlara destek olan herkezin azaba uğrayacağını bildirmiştir. Bu örnekleri çoğaltmak mümkündür.
    Yardımcı olabildiysem ne mutlu bana
    ···
   tümünü göster