/i/Tespit

  1. 1.
    +2
    Bakın arkadaşlar, her şey çok basit aslında.

    1- Recep Tayyip Erdoğan

    Türkleri iyi tanır, onların neye hassas olduklarını, ne ile yaşadıklarını, neye inanıp neye inanmayacaklarını en iyi bilen liderdir. 16 yıldır bu şekilde kendisini ve partisini 1 numarada tutmayı başardı. Fakat Recep Tayyip Erdoğan benim şahsi düşüncelerime göre lider olmamalıdır. Her ne kadar Anadolu insanı ile arasında gönül bağı kurmayı başarsa da 15 yıl boyunca tek başına ülkeyi yönetebilecek biri cemaatten destek alıp kandırıldık dememelidir, ülkesinde bu kadar terör örgütü varken koltuğa bağlanmamalıdır. Bu nedenle RTEnin liderlik vasfı yoktur.

    2- Binali Yıldırım

    Recep Tayyip Erdoğan'a bağlıdır. Kendi ideolojisini ve kendi düşüncesini olduğu gibi yansıtamaz. Kendi düşüncesini ve kendi kararlarını halkına sunamayan biri de lider olamaz.

    3- Kemal Kılıçdaroğlu

    En iyi muhalefet yapan lider olsa da, bugünkü tavırları iyi bir lider olamayacağını işaret ediyor. Mustafa Kemal Atatürk'ün bizlere bıraktığı parti bugun bu halde olmamalıdır. Kardeşi Celal Kılıçdaroğlunu bile yanında tutamayan biri nasl lider olabilir ki? Ayrıca KK'nin milletvekillerinin özgür kalması konusundaki düşünceye de katılmıyorum, hak ettikleri yerdeler.

    4- Devlet Bahçeli

    Kendi partisinin tabanıyla zıt kalan birinin ülkeyi yönetmesi imkansızdır. Muhalefet partisi rejim değişikliğine karşı olmalıdır, Bahçeli tabanı kendine küstürüyor. Bu şekilde bir yere gidemez.

    Bize yeni kanlar lazım beyler
    ···
   tümünü göster