/i/Oyunlar

Hayat bir oyundan ibaret değil midir ?
  1. 1.
    +82 -40
    Darius ve Axe hikayesinden başlayalım.

    Axe biyografisi
    Mogul Khan, Red Mist Ordusunda bir er iken gözünü General olmaya dikmişti. Birçok savaş sonrasında kendisini kan donduran şekillerde kanıtlayan Mogul Khan'ın yükselişindeki en önemli sebep,
    üstünün kellesini gövdesinden ayırırken hiç tereddüt etmemesiydi. '''Yedi yıllık Thousand Tarns Seferi'nde yaptığı katliamla kendisini farkettirdi''', ünü eskisinden daha parlaktı ama müttefiklerinin sayısı giderek azalıyordu. Mogul Khan, nihai zafer gecesinde kendisini yeni Red Mist General'i ilan etti ve en büyük ünvan olan 'Axe' ünvanını aldı. Fakat emrindeki askerlerin hepsi ölmüştü. Elbette savaşta bir çoğu ölmüştü ancak oldukça büyük bir kısmı da Axe'ın kılıcının tadına bakmıştı. Söylemeye gerek yok, çoğu asker onun liderliğinden kaçınıyor ama bu Axe'ın umrunda değil çünkü ona göre tek kişilik ordular her zaman en iyi olmuştur.

    Darius biyografisi

    Noxus ordusunun, savaşta bilenmiş en korkulu savaşçısı olan Darius'tan daha yüce bir sembolü yoktur. Genç yaşta yetim kalan Darius, kendisini ve küçük kardeşini yaşatmak için mücadele etmek zorunda kaldı. Orduya katıldığında kıdemli bir askerin gücünü ve disiplinini çoktan kazanmıştı. Darius'un azmi ilk defa Demacia'ya karşı yapılan, Noxus güçlerinin bitkin ve sayıca az olarak kaldığı çetrefilli bir savaşta sınandı. '''Darius'un yüzbaşısı askerlerine geri çekilmelerini emretti ama Darius böyle bir korkaklığı kabul etmeyi reddetti. Ordu düzenini bozan Darius, uzun adımlarlayüzbaşıya doğru ilerledi ve devasa baltasıylakafasını gövdesinden ayırdı.Hem korkan hem de ondan ilham alan askerler Darius'la beraber savaşa girdiler''' ve akıl almaz bir güç ve coşkuyla çarpıştılar. Uzun ve zorlu bir savaşın sonunda galip geldiler.

    Biyografilerdeki benzerlik ve paraleliğe bakın (:

    Ulti benzerliği AXE.

    Baltası ile rakibe zıplayarak vurur ve gerçek hasar verir!






    Ulti benzerliği Darius






    Baltası ile rakibe zıplayarak vurur ve gerçek hasar verir!

    işte gördünüz DotA2'nin çakması olduğunu
    ···
   tümünü göster