/i/Tespit

  1. 1.
    +2 -28
    Okumak ve kör olmak istemeyen panpalarıma sesli ve görselli anlatım :

    https://youtu.be/wCpLHr8Brso

    1 - Alkol Tüketimi

    Ruslar her fırsatta alkol tüketirler.Bi ara sokaklarda içmek yasaklanmıştı ancak bu yasağa uyanlar neredeyse yok denecek kadar az. Öyle ki sabahları işe giderken bile bira içerler, bu onlara göre normal bir olaydır..

    2 - Genç Dul Kadınlar

    20’li yaşların başında, çocuklu ama boşanmış ya da kocası terketmiş kadın sıkça rastlanan bir durumdur. Zaten rus erkekleri genelde alkolik oldukları için ve evlerine hayırları olmadığından bir çok rus kadını için bu durum kaçınılmazdır.

    3- Tüm Arabalar Ticari Taksi

    Her araba aslında ticari bir taksidir. Taksiye bineceğiniz zaman yola çıkıp elinizi kaldırıyorsunuz, arabalar duruyor, sonra gideceğiniz yeri söyleyip adam gitmek isterse oraya pazarlık ediyorsunuz..

    4 - Boş içki Şişesi

    Boş şişeyi masada bırakmazlar, masanın altına koyarlar. Bir de boş kadehle kadeh tokuşturmazlar ve tokuştuğunuz zaman yudum almadan masaya geriye koymamanız lazım kadehi, çünkü ruslara göre bu çok büyük bir ayıp.

    5 - Rüşvet

    Rüşvet ruslara göre aslında hem iyi hem de kötü.. Kötü olma sebebi her yerde zırt pırt haraç gibi rüşvet vermeniz gerekiyor.. iyi olma sebebide her işinizi rüşvetle halledebiliyor olmanız.

    6 - Araba Yıkamak Yasak

    Sokakta araba yıkamak yasak, araba yıkama yerlerinde yıkamanız gerekir.. Ama bu yüzden mi arabalar çok pis yoksa yollar çok çamurlu olduğu için mi

    7- Bara Giderken

    Bara giderken, özellikle bayanlar, çizme ile giderler, vestiyere montlarıyla beraber çizmelerini de bırakıp içeri girerler. Malum dışarısı soğuk.

    8 - Selamlaşırken Öpüşmek

    Ruslar birini gördüklerinde selamlaşırken bir kere öpüşürler. Türklerde ve birçok başka toplumda var olan iki yanaktan öpme alışkanlığı sizde de varsa, bir rusla öpüşürken ikinci yanağa uzanma girişiminiz sonuçsuz kalabilir.

    9 - Kadın Kamyon ve Otobüs Şoförü

    Kamyon ve Otobüs şoförlerinin kadın olması gayet normal. Kadın sayısı çok olduğundan Her türlü işte çalışan kadın görebilirsiniz.

    10 - Herşeyden Önce Görünüş

    Bir Rus kadını, Eksi 30 derece havada bile şapka takmaktansa saçlarının donmasını tercih edebilir. Çünkü rus kadınları için dış görünüş , bakım ve havalı saçlar herşeyden önemlidir. Asla görüntülerinden taviz vermek istemezler.
    ···
   tümünü göster