/i/Hikaye

Herkesin bir hikayesi var, ya senin hikayen nedir?
  1. 1.
    +130 -1
    Panpalar baştan söyleyeyim ben bu hikayede zamanında hacker olduğumu falan iddia etmiyorum, benim yaptıklarım basit şeyler. O yüzden boş entryler gelmesin.

    O zamanlar muz hilesi, multihack falan vardı. Keyloggerlar için mailler açtım ve bu hilelerin içine gömdüm. Resim, müzik vb. şeylerin içinede gömdüm lazım olur diye. Şuan bunlar çok basit geliyor tabi ama o zamanlar pek bilen, ilgilenen yok. Efsane metin2 forumları vardı buralara yüklemeye başladım. inandırıcı açıklamalar yazdım fotoğraflar koydum ve pusuya yattım. Saatler geçmeden mailime loglar gelmeye başlamıştı. 10larca kişi düşüyordu tufaya,bu kadarını beklemiyordum. Geceye kadar logları inceleyip hesapların, maillerin bilgilerini not aldım. Daha sonra her serverda her bayrakta hesaplar açtım ki çarları daha hızlı boşaltıcaktım. Gece olmuştu, herkesin offline olduğunu kontrol edip doğruladıktan sonra işe koyuldum...
    ···
    1. 1.
      +30 -1
      lan bin 31le ilgili hikayeni bitirmemiş olduğunu farkettim eğer bunuda yarıda bırakırsan senin zütünü eşege gibtiririm. bu hikayeyi bitirince eski hikayeyede el at bin gibi bekliyor o.
      ···
    2. 2.
      -1
      Rezervasyon
      ···
   tümünü göster