/i/Araba

arabalar insanın kişiliğini yansıtır.
  1. 1.
    0
    Amarok 5 senedir piyasada toyota 25 senedir bu kadar basit. Asfaltta kullanıcaksan amarok güzel ama hepsi araziye girince amarok "abi beni bekleyin" diye yalvarıyor. Amarok'un iyi olmasının sebebi içlerinde en alçak olması. Toyota'nın ağırlık merkezi çok yukarda olduğu için böyle oluyor fakat sadece asfaltta, yani asfaltta dezavantaj olan durum arazide avantaj.Bu karşılaştırmada ranger ve l200 en iyi denebilir çünkü içlerinde en yüksek olan araçlar.Off-road forumlarına göz gezdirirsen amarok'un adı bile geçmediğini görürsün aynı şekilde off-road klüplerindekilerinde neredeyse hiçbiri amarok kullanmıyor.
    ···
    1. 1.
      0
      sacmalama aq dunya kadar amarok kullanan klup var bu kadar da abartilmaz lan.
      o yuzden turkiye off road sampiyonu amarokla video cekti de mi?!

      https://youtu.be/o4wStmNRn-Y

      hayir konu bu degil. konu hilux un salakca tasarlanmis sasi ayari.
      ulan sanki 120 km hizla giderken kiriyor herif 37 mil ortalama 60 km/sa hizda test yapilmis.

      ayrica bu konuyu bir muhendisle tartismak isterim.
      ···
    2. 2.
      0
      Kardeşim heralde amarok kullananlar olucak bu araç satılıyor sonuçta.Off road yapanların kaçı amarok kaçı diğer pick-up ları kullanıyor bak aradaki uçurumu görürsün.

      Mehmet Becce amarokla video çekmedi, amaroku çekmek için mehmet becce konuk edildi.

      O kadar mühendis aracı test etmiştir heralde veya bunun böyle olduğunu da biliyorlardır. Zaten sorun(aslında avantaj) "şasi ayarı" değil ağırlık merkezinin çok yukarıda oluşudur. Toyota hilux'un en çok satılan pick-up olmasıda böyle bir durumun sorun olmadığının kanıtıdır.

      Mühendis değilim fakat mühendis olsamda anlatacaklarımı anlayacağını düşünmüyorum. Ayrıca 2010 yılından beri 2007 model ford ranger, 2013 yılından beri mitsubishi l200 kullanan birisi olarak anlaşıldığı üzere toyota taraftarı değilim. Seninde bu fanatiklikten kurtulmanı diliyorum.
      ···
      1. 1.
        0
        ben arabanin sasi ayari bilesenleri diyorum bu hala millet amarok kullanmiyor diyor.

        neymis bir suru muhendis test ediyormus. birden cok geri zekali test ediyor diye o salak arabanin kusursuz olmasi gerekiyor diye bir kaide mi var?

        muhendis degilsen konu seni asar. buralar senin alanin degil git kataloglardan araba ozelliklerini okumaya devam et sen kardes.
        ···
   tümünü göster