/i/Tespit

  1. 1.
    +186 -22
    Öncelikle beyler bu sadece bir tez, o yüzden "yoreekook abiiii" ciler bir gelmesin.

    Yorekok'u cidden çok severdim. Herif 25.000 aboneyken falan abonesiydim hatta. ilk izleyicilerinden sayılabilirim. O zamanlar 30-40 yorum olurdu videosunda. Adam hem özgün hemde komik derdim.

    Sonra adamı izlemeye devam ettim. Yaptığı espriler falan sürekli aynı şeyleri tekrarlıyor. Her şeye bir neden buluyor eleştirecek yer arıyor. Bizde izliyoruz dangalak gibi. Her şeyi eleştiriyor ama normal olan bir şeyi bile. Ve artık komik olmamaya başlıyor.

    Yine eyvallah dedim izleriz yorekok baba sonuçta korkmadan eleştiriyorsun kimliğini vermesende dedim izlemeye devam ettim. Bu heriften tamamen soğumam şu polina denen kızın youtube partisi vlogunda oldu. Bir baktım duru önver yorekoku öpüyor. Ulan tamam belki gerçek yorekok değildi o temsili olarak gönderdiler adamı ama yinede izin vermemeliydi yani. Klavyede mikrofonda çılgın yorekok vlogta süt dökmüş kediye dönmüştü.

    Sonra bu konu hakkında iyice düşündüm. Ve yorekokun kanallardan para alabileceği ihtimali geldi aklıma. Olmaz demeyin ne binlikler dönüyor youtube'da bilemezsiniz beyler. Kanal eleştirilmek için yorekoka para ödeyebilir diye düşündüm.

    Unutmayın eleştiri övgüden daha çok prim yapar.
    ···
   tümünü göster