/i/Korkunclu

Korkularımız yaşamımızı yönlendirir.
    başlık yok! burası bom boş!
  1. 26.
    +25 -1
    -Joe adlı sihirbaz kendisini bir el yapımı tapının içine zincirledi ve yerin 2 metre altına gömüldü üstüne hızla sertleşen çimento döküldü. işte olanlar oldu üstündeki çimento çöktü ve joe parçalanarak öldü.

    -Gece 59'dan geriye doğru yavaş yavaş sayarsanız cinler dikkatinizi çeker ve evdeki cin oranı daha fazla yükselir. Genelde bu olayı büyücüler daha çok yapıyor musallatın daha kolay olması için.

    -MS-13 adlı çeteye girebilmeniz için Çete üyeleri tarafından 13 saniye boyunca sürecek ölümcül bir dayak testinden geçmeniz gerekmektedir

    -Geceleri bakışlarınız istemsizce bir yere yoğunlaşıyorsa, 6.hissiniz orada cinlerin olduğunun sinyallerini veriyordur.

    -insanların beyni akşama doğru saat 8,9'dan sonra daha açık olur yani daha kurnaz olurlar. Çünkü gündüzleri insan beyni daha duygusaldır. Eğer arkadaşınızı kandıracaksanız gündüz vakti yapın daha fazla şansınız olur.

    -Geealeka Xhosa kabilesinden; Günay Afrikalı bir kız rüya gördü. Rüyasına göre halkın bütün dünya evi mallarını yok ettiğinde ruhlar onların ülkelerini çalan beyaz adama karşı zafer elde etmelerini sağlıyordu. Kabile kıza uyup sahip olduğu her şeyi yok etti bunun sonucunda 25 bin kişi açlıktan öldü.

    -Kişi farkında olmadan cinlerin üzerine küçük su dökebilir veya kaynar su boşaltabilir. Ya da farkında olmadan cini öldürebilir. Bu da bilmeden cinin bulunduğu yere ağır eşya koymak, taş koymak veya yüksekten düşmek gibi nedenlerle olur.
    ···
   tümünü göster