/i/Tespit

  1. 26.
    +7
    Afedersiniz de aynı serviste çalıştığım elazığlı kardeşim var kendisi Gakkoş ve Milliyetçi Bir insandır.Ona bu konudan bahsettiğimde çok üzüldüğünü söyledi ve devamında ise Biz Gakkoşlar kürt değil Türküz Dedi Bugün ise Gakkoşlara kürt denmesinin sebebi bence aynı 1950'lerde Diyarbakır Türkmenlerine siz kürtsünüz diyerek nasıl kürtleştirdilerse bugünde Gakkoşlara yapılmak istenen aynı şeydir.
    ···
    1. 1.
      0
      Adamın ailesi kürdüz diyor bence bu konu kilit burada
      ···
    2. 2.
      0
      Ama sende bi yana Haklı olabilirsin ne diyeyim
      ···
      1. 1.
        +2 -1
        Ailesi nerede bir kürdüz dedi ben görmedim link atarmısın ? zaten mesele bu şehidimizin kürt olup olmaması değil. Mesele Gakkoşların topluma kürt olarak lanse edilmesidir.Şuan 8-10 yaşında olan Elazığlı çocuklara sen kürtsün der ve bunu baskılarsan ilerde ben kürdüm demekten çekinmez ve toplumsal bir olay ortaya çıkar.
        ···
      2. 2.
        +1
        huur evladı diyarbakır bir TÜRK ilidir neyin milliyetçiliğini yapabileceksin TÜRKiYE sınırlarında
        ···
    3. 3.
      +1
      Elazığlıyım kardeşim, Baskil, karakoçan ve arıcakta kürt nüfus var, kürtler %10-20 yi ancak oluşturur. Ve Fethi abimizin memleketi Baskilden asla vatana ihanet eden adam çıkmamıştır. Oy yüzdelerine falan da bakabilirsin. Gakgoşlar burada ırkçılık yapan huur çocuklarından daha Türktür. Her bi gakgoş hem de.
      ···
    4. diğerleri 1
   tümünü göster