/i/Siyaset

Saygı Çerçevesinde Özgür Siyaset Platformu
  1. 26.
    +3 -1
    Onlar şehit torunu değil kaçakların torunlarıdır. Batıda savaş varken doğuda isyanlar çıkıyordu anadolu da yol kesip haraç alıyordu bunların dedeleri. Kurtuluş Savaşında yiğitler öldü ortalık namussuzlara kaldı.O dönem savaş dışarıdaki düşmana karşıydı şimdi düşman içeride.Bu ülke bitmiştir.
    ···
    1. 1.
      -1
      ezanlar eşliğinde, Allah Allah diye savaşa koşan adamların torunu izmirlilerdi demeye çalışyorsun yani? eğer iyice tarih araştırırsan o zamanlarda savaştan çekilmemizi isteyen kişiler genelde ingiliz-Yunan olup, biraz daha şimdiki kronik muhalefet gibi sosyete insanların torunlarıydı.ve bunu sülalene bakarak da anlayabilirsin. şahsen bizim ilimizde (Erzurum) onlarca kişi 3. kuşak dedesinin Çanakkale savaşçısı olduğunu öne sürer.ve biliyosun Çanakkale şehitlerinin birçoğu da Erzurum, Trabzon,Halep, Rize gibi yerlerden gelmişlerdir
      ···
    2. 2.
      +2 -1
      Benim demediğim şeyleri söylemişim gibi yazmışsın.Ben izmirli falan demedim. Bugünkü çomarlar kimlerin torunudur onu dedim.Çanakkale savaşı imparatorluk içindi Kurtuluş Savaşı sosyalist bağımsız bir Türkiye içindi. Buna inanan gençler savaştı öldü yazıktır ki geride kalanlar amerikan mandacısı namussuz çomarlardır. Batı bugünkü hükümete karşıysa süresi dolduğu içindir bu hükümeti başa getiren de o batıydı.
      ···
    3. 3.
      0
      sen fazla sosyalizm kitapları okuyosun, fazla da giblenmemen gerekir. kurtuluş savaşı tarihini de zerre gram okumadığın belli.
      ···
    4. diğerleri 1
   tümünü göster