/i/Tespit

  1. 1.
    +150 -22
    *Okulun cimri kantincisi. Sucuğu ve kaşarı milimetrik kesmesi ile meşhurdur.Her kanticinin okulda sevdigi bir cocuk-kız vardır.Siz sırada beklerken resmen cebellesirken o içeri girer istediğini alır ve çıkar.Hic sevmem bu tipleri .

    "*Okulun artık klagib olan zil sesi. Genelde "GÜL TENiNDE OYALANiPTA GEL" çalar. Klagib üç beş melodi vardir. Mutlaka mevcuttur bu.

    • Okulun danışma masası. Kimsenin bişey danismadigi ve sözde ziyaretçi defteri nin olduğu yer.(deftere öyle şeyler yazilirki)Ordaki öğrenci okula hakimdir sohbeti çok güzel olur.

    • sadece çok çalışkan öğrenciler ve sevgililerin uğradığı okulun kütüphane si.100 TEMEL ESER ve ANgibLOPEDi ler mevcuttur burda. Okul hayatı boyunca buraya uğramamış yolu düşmemiş öğrenci sayısı çoktur.

    • Her teneffüs te top oynayan grup. Genelde alt sınıf olurlar. itemleri basketbol.

    Okulun serseri tayfası her boşlukta sigara içen etrafı mecburen kalabalık herkesin selam vermek zorunda hissettiği kravat göbekte değişik bir grup son sınıf olma ihtimali yüksektir.

    • Dersten kaçmak için her yarraga atlayan yeri geldiginde sira taşıyan yeri geldiginde spor kulüplerinin faaliyetlerine katılan okula silah zoruyla gelen tayfa.

    Okulun tiki kız tayfası ve popi erkek tayfasi ikiside pek sevilmez genelde son sınıf öğrencileri olurlar. Tiki tayfadan bi tane taşşş kız olur bi okul onu gibmenin hayalini kurar.(resimdekine benzeyenleri vardır)

    • Her okulda bıyıklı bir idareci vardır .(kel de olurlar genelde).Pek sevilmezler. Hobileri boş derslerle girmektir.Bu hareketleriyle iyice kendilerinden nefret ettirler.

    • Okulun hademesi adı Ahmet Mehmet hasan abi ... Okulda birçok kişiden eskidir genelde kral olurlar. Spora tepki olarak doğmustur.Bi topa vuruşları vardır sabriyi aratirlar. iTEMLERi USTACA MASA TENiSi OYNAMAK.

    Tespitlerime katilana da katilmayanada SAYGiM var.
    (bkz: me meler bas kaldirmis) iyi bir arsiv abdest sizler icin
    ···
   tümünü göster