/i/Korkunclu

Korkularımız yaşamımızı yönlendirir.
    başlık yok! burası bom boş!
  1. 401.
    +12
    Biraz oturduktan sonra muhtar Rüstem bey ile Ali abinin anlattıkları hakkında konuştum. Rıza bey yaşadıklarımı da ali abinin anlattıklarını da sabırla dinledi ama sorular sormaya başladığımda asabi cevaplar verip geçiştirdi.

    Bir şey öğrenemedim kasaba hakkında. Fakat birden bu sevecen insanın asabileşmesi beni korkuttu. Kafamı ne kadar kurcalasada bu şeyler benim ilgimi çeken şeyler değildi.

    Daha fazla kurcalamak istemiyordum fazla merak iyi değildir derler başıma bir iş gelmesindense bazı şeyleri bilmesemde olur.

    Haftasonu benim için sıkıcı geçmişti. Okul olmayınca bu kasabada yapacak bir şey bulamıyordum. Öyle böyle derken pazartesi sabahı okula geçtim öğrencilerin yoklamasını alırken mehmet adı okunduğu anda içeriye girdi ve burdayım öğretmenim dedi.

    Rüyamda gördüğüm çocukla alakası bile yoktu şu duruşuyla. O günün derslerinde baya neşeli bir hali vardı Mehmet'in bu böyle bir hafta devam etti. Mehmet arkadaşlarıyla da iyi anlaşıyordu. Bir anda değişmişti.

    Cuma günü sınıf dağılınca mehmet hala oturduğu yerden bana bakıp gülümsüyordu. Neyse gülüyorsun bakalım dediğimde beni ürküten sesi tekrar duydum. Yine arapça konuşmuştu ve bana yine aynı şeyi söylüyordu benim yanıma geleceksin.
    ···
    1. 1.
      0
      Fazla merak züte yarak
      ···
   tümünü göster