/i/Siyaset

Saygı Çerçevesinde Özgür Siyaset Platformu
  1. 1.
    -2
    yahu gözünü seveyim sus, bi de konuşuyor lan hala. ne arsızlıktır bu amk
    ···
    1. 1.
      +1
      beyler bu geceki sinrinizi anlıyorum ama bir günde gerçekleşmedi bu süreç mhp'nin akp'yle yakınlaşmasındaki 1 yıllık faktörleri ele alın. chp'nin hdp'yle olan ortaklık ilişkileri ve akp'nin terörle mücadele etmek zorunda kalması mhp'yi akp'ye yanaştırdı. şunuda siz anlayın zamanında genelbaşkanınıza karşı çıksaydınız her şey farklı olabilirdi.
      ···
      1. 1.
        -2
        taşak mı geçiyosun? mhp'nin kendi aklı yok mu yani? illa bi yere yanaşacak yani he? yok chp hdp ile yanaşmış, mhp terörden dolayı akp'ye yanaşmış... vs. yahu gözünü seveyim. siyasetçiler kendi koltukları, kendi çıkarları için vatanı satıyorlar işte, neyin açıklaması bu? cebine paraları indiren milletvekili oğlu falan mısın sen? yoksa takım tutar gibi parti tutan akıl fukaralarından biri mi?
        "şunuda siz anlayın zamanında genelbaşkanınıza karşı çıksaydınız"
        siz derken? partili falan değilim arkadaşım ben. mhp'nin bu vatan hainliğini tarih unutmayacak zaten, sen debelen dur.
        ···
    2. 2.
      +1
      koskoca Atatürk'ün partisinin yaptığı hainlikler unutuluyor solcu tarafta bunlar da unutulur sen takma kafana ben referanduma kalırsa hayır diyeceğim. Sinan Oğan'lı mhp'yi de desteklemeye devam edeceğim sen bunları düşünme. hadi yatıyorum ben...
      ···
      1. 1.
        0
        yahu rejim değişiyor ulan, rejim değişikliğine evet demekten bahsediyorum. cumhuriyet gidiyor diyoruz. adam gelmiş hala chp hainlik yaptı diyor. git yat zaten amk, uykun gelmiş, muhakeme yeteneğin körelmiş. ortalama bi akp seçmeninden farkın yok, onu da söyliyim.
        ···
      2. 2.
        +1
        ulan ne Cumhuriyet'i laleye bak. Cumhuriyet rejimi kaldığı yerden devam ediyor. uykumu kaçırdın amk
        ···
      3. 3.
        0
        "Cumhuriyet rejimi kaldığı yerden devam ediyor"
        uzun vadeli düşünemiyorsun güzel kardeşim. bu lafını önümüzdeki 10 sene içerisinde unutma sakın. zaten mhplilerin genelinde bu tavır var. uzun vadeli düşünemiyorlar.
        ···
      4. diğerleri 1
    3. 3.
      0
      kardeşim o zaman gerçekten iç savaş çıkar ve ordu da müsade etmez sen rahat olsana ya
      ···
    4. diğerleri 1
   tümünü göster