/i/Siyaset

Saygı Çerçevesinde Özgür Siyaset Platformu
  1. 1.
    +6 -3
    dıbına koydumun malları siyasetden hiç bir gibim anlamıyorsunuz hele hdpyle yan yana olan chpli köpeklere hiçbirşey demiyorun sizin konuşmaya hakkınız yok gibikler. MHP Askeri için polisi için Akpnin yanında yer aldı siz ne anlarsınız gibikler sizin beğenmediğiniz Mhpliler sınırları koruyor dağda çatışıyor açın bakın mehmetcik videolarına hepsinde bozkurt işareti nerde rabiacılar siz Mhpyi küçük bir parti görmeye devam edin gerizekalılar Mhp olmasa Türklüğü savunan parti yok ortada Ve Türklük çoktan unutulurdu Mhp olmasa gibtimin salaklar.
    ···
    1. 1.
      0
      yapma ya ulan bozkurtlara köpek imasında bulunan rte ye dediğini bırakmadı devlet bahçeli ben bir mhp liyim hemde koyu bu sadece mhp değil chp içinde geçerlidir eğer rte şuan bıraksa ülke daha çabuk kalkınır emin ol tuğrul türkeşi akpye kaydırmak için 10 mn dolar para verildi idda edildi hey yavrum hey para her şeyi yaptırır emin ol.
      ···
    2. 2.
      +1
      Mhp olmasa Türklüğü savunan parti yok demişsin işte bu kadar boş bir partisiniz neyin ne olduğunu bilmeyen akpli çomarlardan farkınız yok
      ···
   tümünü göster