/i/Siyaset

Saygı Çerçevesinde Özgür Siyaset Platformu
  1. 26.
    0
    Birincisi Güzel Kardeşim MHP'liler Diye Geneleme Yapma Bugün Doğuda Şehit Düşen Kahramanlarımızın Çoğu Hilal Bıyıklılardır Sen Bu Şehitlerimize de Laf Atmış Oluyorsun Ve Senin Ananı giberim . ikincisi Mhp Tabanı Başkanlığa Karşıdır Bizim Aile Tamamiyle Atatürkçü Ancak Mhp'ye Oy Veriyorlar Ancak Başkanlığa Kesin Olarak Karşıyız Yani Sen Mhp Li Milletvekillerinin Suçunu Tabana Atma.

    Üçüncüsü ise Bahçeli Sırf Kurultaya Gitmemek için Yani Koltuğuna Kaptırmamak için Akp'ye Sığındı Ve Bu Yüzden de Kurultay Olmadı Yani Bahçelinin Koltuk Sevdası Uğruna Bugün Türkiye Bölünme Sürecine Resmen Girmiştir Allah Sonumuzu Hayır Etsin.

    Meral Akşene , Sinan Oğan , Ümit Özdağ , Yusul Halaçoğlu, Oktay Vural Gibi isimler Başkanlık Karşıtıdır Ve Kanımca Bu Gibi isimler Yani Dinci Olmayan Mhp'liler Ve Chp'li Ulusalcılar Yani Emine Tarhan , Banu Avar , Muharrem ince Gibi isimler Yani p kk sevici olmayan Chpliler Ve Son Olarakta Osman Pamukoğlu , Engin Alan , Erdal Sarızeybek , ilker Başbuğ Ve Ergenkondan Hüküm Yemiş Generaller Bir Olursa Türkiye Bu Çıkmazdan Kurtulabilir Diye Düşünüyorum.
    ···
    1. 1.
      0
      Kardeşim salak mısın ben küfür mü ettim mhplilere amk salağı? Sadece ne düsünüyorsunuz diye sordum.Sen bunu anlamayacak derecede salaklaştıysan senin ananı giberim it.Ben hiçbir zaman genelleme yapmam tamam mı güzel bin seni. Ayrıca memnun değilseniz partinizden çıkıp eylem yapın.Tek yapabildiğiniz Kürt veya Çinli dövmek mi sizin?Çıkın tepki gösterin samimiyetinize inanalım.
      ···
   tümünü göster