/i/Siyaset

Saygı Çerçevesinde Özgür Siyaset Platformu
  1. 1.
    +7 -2
    Hakikatten salaksınız.

    Ulan hadi diyelim referandumdan evet oyu çıktı. Sen bu saatten sonra Tayyip'i durdurabileceğini mi sanıyorsun. Tayyip evet dese sana gerek kalmadan dediği olacak. Her türlü anayasayı değiştirecek. Tecavüzcüler, katiller haklıdır dese gıkını çıkaramicaksın.

    Anayasanın kabulı halinde adam meclistekileri kendi belirleyecek neredeyse. E hani özgürlük, hani millettin egemenliği. Hani düşünce hakkı ? Bugünden daha beter oluruz anlasanıza.

    Denetleme yetkisi adamın eline geçicek. Peki bu adamı kim denetleyecek ? Bu adam gizli kapaklı iş çevirecek farkına varamıyacağız. Tayyipin gücüne güç katacağız.

    Hadi diyelim Tayyip melek gibi insan. Tayyip ekonomiyi düzeltti, ülkeyi kalkındırdı, en güçlü orduyu kurdu. Bu adam vefat etti. Peki sonra FETÖ'cü, PKK'lı biri geçti başa. Bu adam ülkenin anasını bırak tarihini bile giber. Bunlar olmadı diyelim. Geldi Amerika burda birkaç kişiyi örgütledi parti kurdu. Parayı bastı oyu aldı, hop başa geçti. Hadi lan ordan diyeceksiniz de vakti zamanında Cem Uzan parti kurdu, millete tomar tomar para harcadı, %10 civarı oy kazandı.

    https://www.google.com.tr...ligi-teklifinin-tam-metni

    Bu anayasa değişikliği linkte mevcut. Eğer bunları okuyup hala evet oyu atabilecek varsa vay haline...
    ···
   tümünü göster