/i/Risk Budur

Risk nedir? Risk budur.
  1. 1.
    +11 -1
    Merhaba arkadaslar. Bilgisayardan azıcık anlayanlar deepwebin nasil bir yer oldugunu bilir. Size deepbweb te takılırken bulduğum inanılmaz ama gercek olduğuna emin olduğum bi buyu kitabindan bahsedeceğim.

    iki gun once gece inci de takılırken bi cinli hikaye okudum. Bu cinler hakkinda biraz araştırma yapayım dedim. Cin çağırma falan nasil oluyormuş bi bakayım dedim. Sonra deepweb geldi aklıma. Tor browser indirip Internet ten bi link buldum. Linke tıkladığımda karşımda türkçe el yazısıyla yazılmış eski bir buyu kitabinin doc formatını buldum. Bende hemen indirdim. Biraz baktım kitaba. Çeşitli büyüklerden bahsediyor örneğin bir kızın ya da erkeğin kalbini kazanmak istiyorsunuz. Ya da bir düşmanınız başına cin musallat etmek istiyorsunuz. Ya da uzaktaki bir insani aninda yanınıza getire bilirsiniz. Bunları yapmak icin kitapta belirtilen hayir ya da şer sicilini belirli nesnelere yazıyorsunuz. Ardından kitapta belirtilen duaları belirli miktarlarda okuyorsunuz. Tütsü isleri falan da var bazi buyulerde.

    Neyse anlayacağınız bu buyu kitabinin gercek olduğundan adim gibi eminim. Kitapta belirtilen celcelituyye diye bi dua var. Bunu araştırdım biraz. Bizim mahallede bu muska işleriyle uğraşan bi teyze var. Ona danışayım dedim. Dua yi siciĺleri sordum. Ama kitabi göstermedi. Fuanin cok tesirli bi dua oldugunu soyledi bana gösterdiği siciller ise kitaptakinin aynısıydı. Bana bunların tehlikeli isler oldugunu. Alim olmayanların bu islere kalkışmaması gerektiğini söyledi.

    iki gündür bayağı bi araştırma sonucu bu bilgiyi siz değerli panpalarimla paylaşmak istedim. Kitabin linki ilgi gelirse paylaşılacaktır. Fakat ben yapmamanız taraftarıyım. Hem dinimize gore buyuk günah. Hem de isi iyi bilmiyoruz. Yani alim değiliz. Bu yüzden geri dönüşü olmayan sonuçlar doğurabilir. Benden söylemesi. 
    ···
   tümünü göster