/i/Başıma Geldi

Hayatta başınıza gelenlerden ibaret değil midir?
  1. 1.
    +88 -36
    Öncelikle hepinize selam olsun beyler.

    Hemen konuya geçiyorum. Sene 2005 daha yeni gelmişim mk 10 gün felan olmuştu. Sabah 4.30 civarı uyanıyorduk gene uyandık 5te iştima vardı. Neyse mk yatakları felan topluyoruz giyiniyoruz hızlıca.

    Hazırlandıktan sonra hemen sıraya geçtik. Geçtik geçmesine ama mk bekle bekle komutan yok. Benim karnım aç, kahvaltı çıkmamış daha. Baktım komutan yok kantine gidiyim dedim. Daha ortamı frlan bilmiyorum mk askerlikten önce anlatıyorlardı ama inanmiyodum.

    Neyse girdim kantine iki poğaça iki çay aldım. ikincisini keyif çayı olarak aldım dedim zaten komutan gelmiyo mk. Poğaçaları yedim çayın birini de içtim. Diğeri yanda duruyo. Dedim bi bakiyim mk komutam gelmiş mi diye kafamı uzattım baktım.

    Sayıyolar sayıyolar 299 çıkıyo bunlar nerde bu diye ararken yaktım bi tane parliament elimde de diğer çay. iştimaya doğru yürüdüm. Komutan 300.cü bu mu lan diye sordu yanındakine. Ben koridorda bi elimde çay, ağzımda sigara yürüyorum.

    Komutanın yanina geldim. iki elini açtı yana doğru dizlerini çöktü

    Oğlum senin yannanını yerim bu ne cesaret bunlar asker masker değil asıl asker sensin şu cesarete bak mk dedi

    Bende seviniyorum mk bisey demedi diye bi de beni övdü boburlendim tam yerime geciyodum yurumeye başladım

    Buraya gel lan dedi. Döndüm mk ama bir dayak atmış bir girişmiş ben hayatımda öyle dayak yemedim bi yandan kan damlıyo bi yandan yüzüme yüzüme vuruyo en sonunda durdu mk ben bi oh çektim ama yerdeyim hareket edecek halim yok

    gibtirin zütürün şunu diye bağırdı. Beni alıp revire zütürdüler. iki gün yattım mk o dayaktan sonra.

    edit: be aminakoduklarim izlediğim beğendiğim videoyu inciye uyarladım panpalarımın görmesini sağladım amacınız ne mk gulumsetebildiysem ne mutlu bana

    Bu da böyle bi anımdır beyler hadi eyvallah
    ···
   tümünü göster