/i/Tespit

  1. 1.
    +137 -27
    Birçok başlıkta bekarete önem verenler ile vermeyenler arasında çok tartışma gördüm. birisi birine geri kafalı diğeri ise genişlikle yaftalıyor.

    Şimdi bir sevgili geçmiş olan herkes elini vicdanına koysun ve olanları düşünsün.

    Bakire nedir sorusu doğuyor aslında şuan kafamda. Kızlı zarı olan kişiye bakire mi diyeceğiz? Ya peki zarı olupta her gibi yiyen kız?

    ilk zamanlar bende bekaret olmassa olmaz diyenlerdendim. ergenlik döneminden çıktığım kişiyle uzun zamanlı bir ilişkim oldu. tabiki uzun zamanlı ilişkilerde bilindiği üzere cinsel açlığını giderme isteğide doğuyor. kız evet bakireydi. bu bir gerçek halada bakiredir bunada eminim. Ama şöyle bir sorun var bu kız benim yanımda çırılçıplak soyundu vücuduna çırılçıplak dokunup hissettim. Oral sex dahil herşeyi yapabildi. eee ülkenin genel sex mantığı sürtünerek ilişkiyede girdik o mantıkla bakarsak. ama bu kız bakire kaldı. ve ayrıldık. kafamda bekaret mantığına karşı bir ileri adım geldi. Kuşkuları bastırmak adına en azından bunu yapmam gerekiyordu.

    bir başka uzun zamanlı ilişkim oldu. daha öncedende tecrübeli olmamla en azından mantık yine eskisi ile olana döndü. ama şunada eminim ki benden aşağı kalır yanı yoktu tecrübe konusunda bu kızda bakireydi panpalar. ve onunlada her türlü fantaziyi yapabildik ne oldu. bu kızda bakireydi ve büyük ihtimal ilişkiye girmek dışında herşeyi yapabilmişti. benlede yaşadı ve ayrıldık. yani yine bekaretini koruyor. istediği zamanda namus ayağına yatabilecek. bu kızdan sonra zincirleri biraz daha kırdım.

    Daha sonra ise birisi girdi hayatıma ve evet bakire değildi. daha önce 7 yıllık bir ilişkisi olmuştu buna çoğu zaman şahit oldum. kız tabiki bu süreçte inanıp güvenip o çocuğa bekaretini vermiş. ama şöyle birşey var ki emin olun öncekilerden daha çekinik yaklaştı. hatta çok daha az şeyler yaptı. ve sonunda da benim önem verdiğimi daha önceden bildiği için bu duruma geleceğimizin olmadığını düşünerek ilişkiyi bitirdi.

    yukarda aslında 3 farklı kız örneği verdim. şimdi bekaret mantığı ile bakarsak ilk iki kız mantıken namuslu görünürken üçüncü kız hepinizin gözünde huur olacaktır. konuya neresinden bakarsam bakayım hiç birini savunamayacak durumdayım aslında. çünkü evet özel anlarını seninle yaşamış bakire birini seç derken aslında dediğin kadar özel olmayabileceği aklına geliyor. öbürüde farksız bir durum. aslında durum çok kaotik geniş diyebilirsiniz ama artık bu verdiğim 3 örnek sadece basit 3 örnekti bunun gibi 10'larcası geldi geçti hayatımdan

    galiba artık "bekaret" demek yerine mutlu edecek dürüst biri demeye başladım.

    Tabularınızı yıkın gençler.

    Sizlerde yazın fikirlerinizi. Başınızdan geçenleri herkes önce bu duruma alışıp üzmesin sevdiklerini.
    ···
   tümünü göster