/i/Siyaset

Saygı Çerçevesinde Özgür Siyaset Platformu
    başlık yok! burası bom boş!
  1. 1.
    +7 -1
    kampüste kızın teki gelmiş yok efendim halebe yardım istiyoruz yok efendim sayfalarca şey yazmış okuyor bize yüksek sesle. sustum sustum konu empatiye gelince
    - kurtuluş savaşı'nda da onlar bize empati yapmıştı aynen dedim normal bi sesle. kız birden cinganliğe bağladı yalandan zırlamaya başlayıp acımasızsın müslüman değilsin vb saydırıyor.
    - etmiyorum kardeşim zorla mı? ataları da aynı tak kendileri de aynı tak. osmanlı zamanında topraklar elden giderken çıkar uğruna sözde "din kardeşlerini" sattılar. satma sırası bizde. azeri kardeşlerimize türk kardeşlerimize neden yardım yapılırken böyle bağırmıyorsunuz? utanmadan bir de harçlığından artır en az 15-20 tl bağış yap diyorsun. çorum şuan donuyor. benim babam bana bu itlere bakayım diye mi para yolluyor. bağış gönül işidir emrivaki olmaz burada yalandan zırlamana da kimse inanmaz rahat ol. dedim bunun çomarları ters ters bakıp gitti. kavga çıkar yakında da hayırlısı hadi bakalım...

    anlayamıyorum abi nedir bu arap hayranlığı? zamanında aynı çileyi biz de çektik zor bir şeydir eyvallah eyvallah da yani biz bunlar gibi çözümü kaçışta aramadık. ey 15'li diye türkü var nereden geliyor sanıyorsunuz. 15 yaşında gencecik çocuklar gidip vatanı için can verdi can. üstad mehmet akif ersoy ne demiş:
    Bastığın yerleri “toprak” diyerek geçme, tanı,
    Düşün altındaki binlerce kefensiz yatanı.
    Sen şehit oğlusun, incitme, yazıktır atanı,
    Verme, dünyaları alsan da bu cennet vatanı.
    Son dizeye bakın "Verme, dünyaları alsan da bu cennet vatanı." ingilizlerle antlaşma yapan ar*plar eey size deniyor size. Biz böylesine vatanımıza bağlıyken sizin yan gelip yatmanız benim zoruma gidiyor. Nasıl olsa Türkiye size bakıyor değil mi? Müslümanlığınız falan gibimde değil müslümanın tek korkusu Allah olur, sizler müslüman falan değil mezopotamyanın k-rtleşmiş korkak oğlanlarısınız. gibtir olup gidin ülkenize.

    "Vatan sevgisi imandan gelir" -Hadis-i Şerif
    ···
   tümünü göster