/i/Tespit

  1. 1.
    +24 -40
    Beyler eksilemeden önce bi okuyun hak vereceksiniz. Enes Batur'u sevmem ama şu an YouTube'de olmasının birkaç iyi birkaç kötü yanı var.

    Yararları

    1-Veledlerin uğraşı var:
    Bu sayede veletler bir süre de olsa Relax oluyor yani, size karışmıyorlar.

    2-Dünya çapında Türkiye'yi temsil ediyor:
    Evet her ne kadar sevmesek de Türkiye'nin en büyük bireysel kanalı, yani onun gelişmesi Türk YouTube'sini de geliştiriyor.

    3-Yeni oyunlar öğreniyorsunuz:
    Evet belki farkında değilsiniz ama bu kanalı izleyen insanların paylaşımlarıyla izleseniz de izlemeseniz de yeni oyunlarla tanışıyorsunuz.

    4-Yeni türler:
    Evet biliyorum bu maddeye katılmayabilirsiniz ya da "Saçma saçma konuşma aq" gibi şeyler söyleyebilirsiniz ama bu adam yüzünden Türkiye'ye yeni tür videolar yayınlanmaya başlandı.

    Zararları

    1-Veletler kafayı yiyor:
    Bu arkadaşı izleyen veletler iyice kafayı yiyip değişik değişik hareketler yapıyor ve bu yüzden sizi sinir ediyor.

    2-Kötü izlenim:
    Evet dünya çapında bizi temsil ediyor ama işte salakça temsil ediyor. SocialBlade gibi sitelere bakınca iyi ancak videolarını izleyen yabancılar hakkımızda bu arkadaş gibi olduğumuzu düşünebilir.

    3-Gereksiz oyunlar öğreniyorsunuz:
    Bazen inci'de ya da Face gibi yerlerde dolaşırken saçma sapan içerikli oyunlar görebilirsiniz ve bu sizi sinir edebilir işte o oyunların ortaya çıkışının çoğu bu arkadaş yüzünden.

    4-Yeni ve saçma türler:
    Evet yeni türler getiriyor ama saçma türler de geliyor. Siz ne kadar görmek istemeseniz de gözünüze zütünüze soka soka çıkıyo karşınıza ve sizi deli ediyor

    Not: Tekrar söylüyorum Enes Batur'u sevmem, bu konu kimseyi övme/kötüleme amaçlı değil sadece Enes Batur'un YouTube'de olmasının iyi ve kötü yanlarını göstermek amaçlı yazılmıştır. Okuyan herkese teşekkürler.
    ···
   tümünü göster