/i/Hikaye

Herkesin bir hikayesi var, ya senin hikayen nedir?
    başlık yok! burası bom boş!
  1. 1.
    +2
    Öncelikle herkese merhaba şimdi size 8. Siniftan beri yasadigim ask hikayemi anlaticam oyle pirimle bi amacim yok basliyorum.
    Once hikayemde gecen onemli insanlari tanitiyim
    Batuhan: dogustan beri arkadasim kardesim can yoldasim fazla aciklamaya luzum yok
    Mert: o da ayni Batuhan gibi can yoldasim
    Gerisini hikayede anlaticam zaten...

    Ben diger inci hikayelerindeki gibi okula yeni gelip kiz goturmedim oyle bir sey yok yalalnin luzmu yok yani hadi basliyorum.
    Benim o zamanlar ailemin durumu iyi oldugu icin ben koleje gidiyordum. Hic ask mesk isleriyle ugrasmadim hep inektim o yila gelene kadar. Ama 8. Sinifta her sey degisti ineklikten cikmistim. Derslerim de fena degildi zaten. Ineklikten cikinca kendimin farkina vardim desem yalan olmaz.  O zamanlar ask islerinin tiple olacagini saniyordum. Neyse gereksiz uzatmiyim. Okuldan bi kizi sevmistim bir iki ay cikip ayrildik. Sonra baska bi kiza agib oldum. Agib oldugum kizi Mertle Batuhana soyledim o zamanlar daha lise bile degilken icki icerdik bizde aldik 3 bira yilbasi gecesi geldik bizim eve. Evde annemle babam yoktu abim zaten universiteye gitmisti yani biz yalnizdik. ictikten sonra ki siseyi bitiremedik bile mertle batuhan evlerine gittiler zaten ayni sitede oturuyorduk. Ertesi gun okul vardi annemi aradim gitmesem olmazmi diye annemle babam egitim hastasi olduklarindan hayir dediler. Soylene soylene okula gittim.
    ···
   tümünü göster