/i/Siyaset

Saygı Çerçevesinde Özgür Siyaset Platformu
    başlık yok! burası bom boş!
  1. 1.
    +80 -20
    Merhaba ben çomar . Ben ne AKP sayesinde zengin olmuş bir iş adamı , nede var olan servetini genişlettiği için AKP'ye oy veren bir insanım . Ben ya asgari ücretle geçinen bir insan yada orta halli bir insanım . Ben hayatım boyunca AKP'ye oy verdim . Bir gün olsun bir seçimi boş geçmedim . Reisimiz dolarları bozdurun dediğinde , gittim dolarları yaktım . Reisimiz koltuk elden gidiyor dediğinde gittim tankların altına yattım . Bir gün olsun tereddüt etmedim . Reisimiz müslüman , müslüman adam yalan mı söyler dedim . Oy vermeye devam ettim . 2010 yılında daha maddelerini okumadığım bir anayasa teklifine referandumda evet dedim . O zaman bas bas bağıran insanları dinlemedim .

    Hayatım boyunca bir gün olsun muhalif bir insanın görüşlerini anlattığı bir konuşmayı dinlemedim . Sürekli o konuşmalardan alınan kesitleri okuyup , bu "adam ne kadar mal amığa goyim" dedim . Ben bir gün olsun ATV ve Ahaber'den şaşmadım . Ben açıp da bir muhalif kanalı lan bunlar ne için çırpınıyor mk diye izlemedim . Çünkü onlar laikliği savunan müslümanlık karşıtı insanlardı . Onlar büyük resmi göremiyordu . Büyük resmi sadece biz görebiliyorduk . Daha demin AKP'nin özelleştirdiği kurumları okuyacaktım . "Bu kadar şeyi kim okuyacağk amığa goyim " diyerek vazgeçtim . Nasıl olsa reisimiz özelleştirdiyse bir bildiği vardır .

    Ben referandumda başkanlığa da evet vereceğim . 15 yıldır bu devletin başındalar . Ekonomi çöktü , ülkede verilen şehit sayısı belli , 15 yıldır TBMM'den geçiremedikleri bir yasa bile yok . Fakat suçu yönetim biçimine atıyorlar . Haklılar da Başkanlık gelince bu ülke kurtulacak .
    ···
   tümünü göster