/i/Siyaset

Saygı Çerçevesinde Özgür Siyaset Platformu
  1. 1.
    +890 -146
    Öncelikle kanal hakkında kısa bir not;
    Tamamen hükümet destekçisi, Osmanlı hayranı, şeriat isteyen, Atatürk düşmanı, kronik islamcı bir kanal.

    bildiğimiz üzere ara sıra denk gelerek tanık olduğumuz videolarında olduğu gibi işin sınırını yine aşarak "Olmasaydı Olmazdık" sloganı ve Atatürk için bestelenen marşları alay konusu eden bu kanala neden herkes suskun?

    islami olman mühim değil bizim değer yargılarımızla Atatürk üstünden karalama kampanyalarıyla başlatılan bu saygısızca hareketi kınıyorum. Yorum sizin beyler

    Edit: Bu adamların zerre sevmediği ve saygı duymadığı -ki bunu videolarında dile getiriyorlar- apaçık ortada iken, biz Fatih Sultan Mehmet Han'ı da atamız olarak görüyoruz, Gazi Mustafa Kemal ATATÜRK'üde. Ama bunlar bu tarz davrandığı için güya müslümanlar ve insan ayırmazlar ya üstüne üstlük herkesi Allah adına severler, işte asıl ayrıştıran kişiler bunlar.
    Çok yazık lan

    Edit2 : Ayrıca Osmanlı savunucuları ayrı bi baksın ; 1.
    son padişah ve halife olduğunu iddia eden mehmed vahdettin'in ne kadar vatansever ve mücadeleci ruhlu, bir yorgun savaşçı olduğunu gözler önüne seren sözleri. tam olarak şöyle demiş hazret;

    "ingiliz ulusuna karşı beslediğim sevgi ve hayranlık duygularımı, babam sultan abdülmecit'ten miras aldım. ümidimi allah'tan sonra ingiltere'ye bağladım."

    Mustafa Kemal ATATÜRK ise ; "Ya istiklal, ya ölüm." demiştir.

    Edit 3: Video linki " http://www.youtube.com/watch?v=yOmhq0vbEdw " EGM 'ye veya Siber Suçlara şikayette bulunabilirsiniz.
    ···
   tümünü göster