/i/Yabancı Dil

  1. 1.
    +2
    3 yıl önce çukurova ÜNi. mak. müh. kazandıgımda ' how are you ' diyecek kadar ingilizcem yoktu . Şu an gayet iyiyim . Ve size ingilizcenizi geliştirmek için dolar değerinde tavsiyeler vercem . şunu da unutmayın beyler ' bir eziğin en kıymetli hazinesi bahanesidir .'
    0) Pampalarım en temel kuralımız Yırtık olmak . herşeyi sorun , çekinmeyin .2 yıl sonra pampa ne büyük adammışsın diyeceksiniz

    1) ' How are you ' diyemeyecek kadar ingilizce bilmiyorsanız yapacağınız ilk iş bi ingilizce kursuna gitmektir .
    Kursta pısırık pısırık oturmayın . sorunuz varsa hemen sorun . bilmediğiniz her kelimeyi sorun ve not alın.

    2) Kesinlikle bilmediğiz kelimeleri küçük kağıtlara yazın . her gun tekrar edin . ör : bi kelimeyi bilemezseniz tekrar başa dönün .

    3) piyasada güzel ingilizce kitapları var . siz başlangıç olarak enjoy grammar 1 -2 ye bakın . sonra bana mesaj atın bitirdim diye
    4) şimdi yavaş yavaş yelpazeyi genişletiyoruz . 1. seviye ing . kitabı alıp anlasanızda - anlamasanızda okuyosunuz . kelimeleri çıkartın yine . baktınız 1. seviye çerez . butun 1 . sevıye kıtapları okuduktan sonra 2 ye baslayabilirsiniz. ( 6. sevıyeye kadar hıkaye kıtabı var . bitiren mesaj atsın . roman tavsiyesı yapayım)

    5) şimdi interneti kullanmaya başlıyoruz . genel gramer kurallarının anlattıldığı türkçe videolar izliyoruz . daylıght , nurullah öktem tavsiyemdir . (türkçe yazddım çünkü ilerde ingilizce anlatılan ingilizce derslerine geçeceğiz )

    6) Bu seviyede kendınıze guvenınız artmış olcak . yavas yavas ıng kursu bıtcek .duracak mısınız dıbına koduklarım ? hayır . sonra hemen speaking sınıfına başlayacaksınız .
    7) şimdı pratık kıtaplar alcaz . wrıtıng , readıng falam . yds kıtaplarına yöneleceğiz . ayrıca read at work 1-2 kıtabına baslayın . ayrıca gramer kıtapları arasında en sevdığim building skills for profıency kitabını alın ( hala bıtıremedım amk )

    8) geldik asıl önemli olan ve benım de olduğumu düşündüğüm seviyeye . şimdi kursları falan gibtir edin . tel / bilgisayar ne varsa dilini ingilizce yapın . ve hergün yabancı haber sitelerını okuyun. tavsiyem mynews13.com . ve ıngılızce dizi film izlemeye başlayın . ( alt yazısıda ıng olsun ) . sitcom izlemeye başlayım , ıngılızce gramer derslerını ıngılızce ızleyım . ve yabancı arkadaşlarınızla skypetan falan görüntulu konusun . Abazalık yapıp rus - belarus ve ukraynalı kızlara yazmayın . dıbına gurban olduklarım konuşamıyor . (Denenmiştir) . dikkat edin çok öözel bılgılerınızı vermeyım . çağırırlarsa gıtmeyım amk .

    9) Bana en çok koyan maddedir . Beyler müzik yerine otobuste , ayakta , yururken falan audıo books dınleyın .

    10) yurtdışına çıkın . ( inşallah bu yaz erasmus stajı kazanırım )

    11) artık üstüne katmak size kalmış . bunlar benım tavsiyelerim . başarılar
    ···
   tümünü göster