/i/Siyaset

Saygı Çerçevesinde Özgür Siyaset Platformu
  1. 1.
    +1
    Neresinden başlasak bilemiyorum ama yazmak da gerekiyor belki birileri görür duyar da tarihi bir hatanın eşiğinden dönmeye bir yararı olur.

    Yıllardır mağdur edebiyatı yapıp halkın anasını ağlatan bir zihniyetin nasıl olur da bu günlere gelir anlamış değilim mantıklı bir izahı yok benim açımdan . Din ticareti yapa yapa sömürdüler be güzel kardeşim yetmedi mi ? Önce işe size hoca efendilerinin dershanelerine gitmeyi önererek başladılar , daha sonra evinize gönderdikleri gazeteler ile devam ettiler aynı zamanda her aile ferdinin ya ana haber ya bir dizi formatın da olan programları ile işlediler sizi . Sizde aaaaa özlediğimiz başbakan dindar aaaa ne güzel diye ne derseler yediniz . Şunu da açıkca belirteyim evet evet sen sen sana diyorum bugün bu kadar büyüdüyse bunlar senin verdiğin gazete parası ile verdiğin dershane parası ile büyüdü . Okurken gözlerini kaçırma sinirlenme sakın sen yaptın bunu .

    Her allah diyene varınızı yoğunuzu verdiniz . 2011 de Ygs de şifre çıktı liseli gençler gülen dershanelerine yürüyüş yaptı senin senin hiç boşuna sinirlenme senin oy verdiğin partinin emri ile dövüldü. Hayalleri çalındı emekleri çalındı . Ne olacak canım 2017 de inceliyorlar işte diyorsun ya atı alan üsküdar'ı geçti kardeşim .

    Din din diye diye ülkenin anasını ağlatan bu güruha vermediğiniz ne kaldı ? Hanginiz cebinde aile parası yada asgari ücretten fazlası var ? Ne kazandınız şu hayatta ? Ben 23 yaşında bir öğretmen adayı olarak işsizim ha atansam bu düşüncelerim değişecek miydi ? inan bana senin gibi alnı secdeye değiyor aaaa diye bunlara sarılacağıma acımdan ölürüm daha iyi . Gözünüzü açın oğlum izlediğiniz dizilerden , haber programlarına kadar ananızı belliyorlar . Ülkede kim eleştirse terörist en sonda doları olan terörist oldu hayırlı olsun . Hanginiz gelecekten umudu var ? Var mı bende zengin olacağım şu arabayı alacağım diye düşünen ? Ama boşverin dindar nesil yetişiyor sizin için önemli olan da bu değil mi ? Yol yaptı değil mi ? Avrupa da ona buna atar yaptı
    " (bkz: )One Minute"

    Uyanın oğlum azıcık etrafınıza ışık saçın bırakın tv deki evlilik programlarını , bırakın yandaş medyayı okumayı gözlerinizi açın.

    Gene kandırılmayın yazıktır bize , kimse senden benden üstün varlıklar değil . Sen oy veriyorsun diye o kişi senden fazla maaş alıp saraylarda oturuyor sen orda burda reis reis derken cebinde bir çay parası var mı ? diye bir düşün ulan düşün . Bu zamana kadar ne vermişler sana bana annene babana ? Düşünün azıcık lütfen düşünün .

    Yarınlarımız sizin bugün alacağınız kararlar ile şekillenecek unutmayın gençler .
    ···
   tümünü göster