/i/Başıma Geldi

Hayatta başınıza gelenlerden ibaret değil midir?
  1. 1.
    +1 -1
    DEĞiLDiR. Evet beyler beni bilen bilir(kimse bilmez). Size başımdan gelen bir olayı anlatacağım. Okuldan çıktım bi sigara yaktık arkadaşlarla sonra metroya bindik eve doğru yürümeye başladık yanımdaki arkadaşla aynı mahallede oturuyoruz.

    Falan filan sonra beyler eve geldim peder evde selamun aleyküm falan sonra telefonumun şarjı herzamanki gibi az su telefonu bi şarja takayım dedim beyler bi baktım ceplere telefon yok montun cebine bakıyom yok orda yok burda yok falan üzüldük baya içinde kardeşimin resimleri falan vardı.
    Tabi hemen aradık telefonu fakat meşgul. Şarjımda azdı zaten kapanmıştır diye düşündüm. Bi yandanda dua ediyorum Allahım nolur iyi biri bulsun diye.

    Akşam oldu babamla hatime gittik babam baya imanlıdır sonra geldik eve diriliş izliycez tabi geldik babamın telefondan bidaha aradık telefon caldı bu sefer açtı birisi konustuk falan böyle böyle gelsin alsın dedi babama gittim.

    Adam orada bekliyordu kapının önünde merdivenlere dogru gel dedi girdik içeriye adam selamun aleyküm falan konusmasından anladım Suriyeli oldugunu sonra adamda adaşım işte adamın eeşi bulmus telefonu birilerine ulaşmaya çalışmış falan adama ne kadar allah razı olsun senden dediysem sayamadım.

    işte böyle fakat bazıları da var keko hırsız tacizci ipne pekekent huur cocugu falan onlar ayrı.
    ···
   tümünü göster