/i/Hikaye

Herkesin bir hikayesi var, ya senin hikayen nedir?
  1. 1.
    +73 -21
    edit: Hikaye bitmiştir. okuyan arkadaşlara teşekkürler. şukularınızı esirgemeyin arkadaşlar.

    Ben üniversitenin ilk 3 yılını sorunsuz bir şekilde okuyan orta derece bir panpanızım beyler. Fen edebiyat fakültesinde okuyorum. 3. sınıfın yaz tatilinde memlekete döndüm. Hikayede burdan sonra başlıyor. Onlarla ilk temasım daha doğrusu onların benle ilk teması tamda o günlerde meydana geldi.
    Suat abi bizim sınavı kazanmamızda büyül emeği olan iyi bir abimizdi. Dershanede hocaydı ve boş zamanı oldukça evde bize özel ders verirdi 1 kuruşta almazdı. Memlekete döndükten 2-3 gün sonra Suat abilere uğradım haydar dşe bş arkadaşım var bu manyak ingizlizce işletme kazanmıştı ama bırakıp gelip tekrr hazırlanacağını söylemiş suat abiyle 2 haftadır çalışıyorlarmış.

    Akşam bunlara gittim bunlar ders çalıştı biraz ardından yemeğe oturduk . Yerde yemeği yiyorduk tavuk kanat yapmıştı suat abi. Suat abi her odaya 5 litrelik şişelerin kafasını kesip çöp kutusu yapmıştı bende yemek yerken çöplerini buraya atıyordum.

    Evde biz üçümüzden başka 2 kişi daha vardı. Suat abi faking sen odada yat istersen tv izlersin dedi. Diğer 2 liseli gençte odalarına geçip yattılar. Ben tv izlerken dalmışım hep öyle olur zaten

    Hikayeye çalıntı diyenler olmuş ben bu hikayeyi daha önce başka bir forumda paylaştım. Ama sadece başını yazdım ilk 4-5 partı sanırım sonra başka sitelerde çalıntı olarak yayıldı . devdıbını bulan varsa atsın zütümü gibtircem. devdıbını ilk kez buraya yazdım.
    ···
   tümünü göster