/i/Hikaye

Herkesin bir hikayesi var, ya senin hikayen nedir?
  1. 51.
    +36
    çalıntı diyenler sizin ta mınıza koyum lan tek tek yazıyorum aynısı varsa bulun atın dıbına kodumun yalancıları

    her neyse beyler bu şerefsizler hevesimi kaçırsada okuyan 1 2 kişi hatrına devam edicem

    Hoca içeri geçip bir şeyler mırıldanıyor arapça bir şeyler okuyor sesi kısık oldundan ne dediğini ben anlamıyordum ama suat ağbi biraz anlıyor gibiydi. Hoca bir durup bir konuşuyor sanki biri ile münakaşa ediyordu. Hoca biraz sonra yanımıza gelip. Sevinsemmi üzülsemmi bana bir şey dedi. ben duyduklarım karşısında şok oldum. Bana senin deden hüddammış olum dedi. Biraz hüddam nedir anlattı. cinleri olan onlara istedğini yaptıran cinlerin lideri gibi bir şey. Peki hocam ne istiyorlar benden dedim hoca aklıma bir kaç şey geliyor ama emin değilim dedi. Suat ağbiyle göz göze geldiler suat ağbi ile düşündükleri şey her neyse bana demiyorlardı. Suat ağbi ne oluyor dedim. Hocadan gözünü ayırmadan yakında anlıyacağız dedi.

    Hoca bize yataklarımızı gösterdi uyuduk. Ve rüyalarım başlıyordu.

    rüyamda bebektim kendimi uzaktan izliyordum dedem nenem herkes yanımızdaydı dedem. Kulağıma ezan okuyordu ismimi söylerken Sen onlara yol göstericeksin dedi. Ve arapça bir şeyler söyledi anlayamadım ve uyandım. saat gece 3 civarıydı. Telefonu aldım elime takılmaya başladım uykumdan zerre eser kalmamış rüyamı düşünmeye başlamıştım.

    Pencerenin önünden hızlı hızlı ileri geri hareket eden bir gölge gördüm korku dolu gözlerle birz baktım ve birden camın önünde durdu.
    ···
   tümünü göster