/i/Dertleşme

Derdini anlatmayan derman bulamaz..
  1. 1.
    +288 -10
    ama artık sadece zaman kaybı. biz sizin gibi boş zamanlarımızda girmiyoduk sözlüğe be oğlum, öğrenci evinde sahandaki yumurta güme giderken biz amfi giben arkadaşı okur aç kalırdık gülerdik, gece olurdu; bi hüzün basardı içimizi. herkes dertleşirdi, odalarımız dumanaltı olurdu, gülmeyi de ağlamayı da usulünde yaşardık.

    tüm sanal camia bizi severdi. uludağ sözlüğe ziyaret yapardık, adamlar öyle bi heyecanlanırdı ki, gidin şimdi bakın orda kim sizi gibine takar. baskın yapardık, adamlar kendileri bile gülerdi. siz ise tutturmuşsunuz bi enes batur diye tüyü bitmemiş velede baskın yapacaz diye, bizim bi kalitemiz vardı, çoluk çocukla uğraşmazdık. şimdi bakıyorum da, abi dediğim insanların hesabı hep silik, ben bi kıza nasıl açılınır onlardan öğrendim. hayırlısıyla seneye düğünüm var şimdi. konuşma özürlüsü biriyken onlar bana özgüven nedir öğrettiler.

    benim burada anılarım var, o anıları kirletmeyin beyler. halen daha sözlüğü o eski günlerine kavuşturabilme imkanımız varken ... aptal saptal başlıklar okumaktan göz kalmadı artık. her yazara günde maksimum 5 başlık açma hakkı verilse emin olun sözlük daha ihtişamlı olur, öyle huur çocukları var ki her 15 saniyede bir başlık açıyor. ve sözlük yeni üye alımına kapanmalı. flood yapana vatana millete bayrağa sövene direkt silik atılmalı.

    dipçe: bi konuda yanlış anlaşılmışım, gideceğimi soylemedim beyler, siz de iyi biliyorsunuz ki iyisiyle kötüsüyle bu sözlüğe aitiz. gidiyorum diyip geri donenleri gördük.

    dipçe 2; birçok kardeşim özelden mesaj attı özgüven ekgibliği konusunda bana, bu konuda daha bilgili panpalar varsa başlık açabilir, ben dilim döndüğünce şu başlıkta anlattım (bkz: yardımcı olmuşumdur umarım) şuku ve up yapmadan okuyun beyler prim amaçlı değil
    ···
   tümünü göster